NEJ VÍKENDU: Schytali tři červené za nadávky rozhodčím. Přesto utkání vyhráli!

1

Kde v České republice padlo v zápase nejvíce červených karet, kde přišlo nejvíce diváků nebo kde se povedl nejlepší obrat ve skóre? Přinášíme unikátní ohlédnutí za posledním hracím víkendem!

 

DIVOČINA VÍKENDU - 3 ČERVENÉ PRO CEREKVICE

AFK Probluz - TJ Sokol Cerekvice - V zápase III. třídy na Hradecku hosté urvali výhru 3:2, i když dohrávali jen v osmi lidech! Za držení protihráče v přerušené hře byl jako poslední vyloučen i jeden domácí hráč. Hosté neudrželi jazyk za zuby a za nadávky rozhodčím putovali jeden po druhém pod sprchy. A sudí se s popisem přestupků v zápise nepáral:  "Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, v přerušené hře mě nazval ku**ou, po odchodu z hrací plochy mně řekl, že jsem *urák."

 

DEBAKLY VÍKENDY

Nejlepší střelec víkendu tentokrát nastřádali sedm branek, byl jím Petr Janura z Kaplice B.

 

O vysoké výhry nouze nebyla. Za všechny nejvyšší domácí a venkovní debakl:

18:0 - V. Hostěrádky - Pouzdřany B (IV. třída Břeclav)

0:12 - Štrampouch - T.J. Star Tupadly C

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - BLANSKO JE JISTOTA

FK Blansko - Sigma Olomouc B - 1423 diváků

1423 diváků - fantastickým číslem návštěvnosti se opět chlubí Blansko, kde panuje fotbalový boom. Blansko ovládlo souboj o první místo v MSFL a kouč Zbořil si liboval: "Chtěl bych poděkovat divákům, že na nás od začátku sezóny chodí, pro hráče je to velká vzpruha a já si budu jen přát, ať se na té vítězné domácí vlně ještě chvíli držíme." Ze zápasu máme i fotky a reportáž.

 

OBRATY VÍKENDU:

TJ Broumy prohrávaly v poločase se Slavojem Osekem 1:4, ale nakonec byla výsledkem remíza 5:5.

V zápase TJ Baník Líně B - TJ Heřmanova Huť se diváci nenudili. Domácí vedli v 9. minutě 3:0. Druhá desetiminutovka patřila zase hostům a bylo to 3:3. Ve 25. a 38. minutě dal branku domácí Baník a vzal si vedení zpět - 5:3. To se hostům nezdálo a tak do poločasu vyrovnali na 5:5!  Ve druhém poločase už se hra zklidnila, střelecky se prosazovali jen hosté a tak nakonec Huť vyhrála 8:5

TJ Sokol Pěčice - FK Čáslav B: Pěčice vedly už 5:2, ale čáslavské béčko zabralo a nakonec urvalo dva body za výhru po penaltách 6:5p.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2019 11:34
Mezi obraty víkendu by měl patřit i tento zápas mezi Rudimovem a Šanovem ;-)
https://fotbalunas.cz/zapas/283822/

Ostatní čtou