NEJ VÍKENDU: Sparta B je pro diváky tahákem. Nejdivočejší zápas přinesl pět vyloučení

0

Kde v České republice padlo v zápase nejvíce červených karet, kde přišlo nejvíce diváků nebo kde se povedl nejlepší obrat ve skóre? Přinášíme unikátní ohlédnutí za posledním hracím víkendem!

DIVOČINY VÍKENDU

5 ČERVENÝCH KARET V ZÁPASE

Mač okresního přeboru Merklín – Žinkovy: první vyloučení už ve 12. minutě, do konce zápasu následovali prvního hříšníka ještě čtyři další plejeři…

 

15 KARET CELKEM

Ani utkání I.B B Jihočeského kraje Kestřany – Husinec (reportáž, ohlas trenéra) se nehrálo v rukavičkách. Dvanáct žlutých a tři červené jsou toho důkazem.

 

DEBAKLY VÍKENDU

15:1 - SK Libčany - SK Jičín

14:0 - TJ Sokol Němčice - FC Kvasice B

4:19 - TJ Jiskra Podhůří - TJ Jiskra Kocbeře

 

SPARTA B TÁHNE

Nový formát ČFL s rezervami ligových týmů diváky láká. Karlovarští hostili Spartu (report) s Lukášem Váchou v sestavě a ujít si to nenechalo 750 diváků.

 

KANONÝR VÍKENDU – 7 GÓLŮ

Meta deseti gólů na rozdíl od minulého víkendu tentokrát ani nebyla ohrožena. Nejblíže se dostali dva útočníci. Lukáš Nožka z Kocbeře se podílel sedmi góly na již zmiňovaném přídělu 19:4, želetavský Aleš Pacas stejnou porcí přispěl k demolici Štěměch.

 

JENŠÍK PROTI ZBYTKU SVĚTA

Zápas Pravonín - Sokol Miřetice B. Nebo spíše Pravonín proti Josefu Jenšíkovi? Hostující sniper totiž nasázel pět gólů, jenomže to nestačilo – domácí vyhráli 7:5! 

 

ZTRÁCET TŘI BRANKY? NENÍ PROBLÉM!

Nejlepším obratem se tentokrát prezentoval tým Sokol Dřísy. Ze stavu 2:5 ještě dvacet pět minut před koncem udělal remízu a nakonec slavil druhý bod po penaltovém rozstřelu - 6:5p.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou