HVĚZDY V PRALESE: Lafata je po zranění zpět! Horváth se vrací na trávníky!

0

Lafatovi stačily k uzdravení tři měsíce! Pavel Horváth se po roce a půl vrací v dresu Žichovic do pralesa. Nezmar Jiří Novotný. Úspěšné premiéry v nových dresech za sebou mají Milan Pacanda a David Jarolím. Jirouš si zastřílel. Trefil se i Dyk.

Po zranění z jarní části soutěže se v dresu Olešníka objevil po třech měsících David Lafata! Do zápasu naskočil v 83. minutě a mohl slavit výhru svého týmu nad Sezimovým Ústím! Více o Lafatově zranění a trestu pro Karla Jonáše čtěte ZDE!

 

Vábení Žichovic neodolal Pavel Horváth a po roce a půl se objevil na trávníku v roli hráče! V zápase s Kaznějovem odehrál 80 minut. Jeho tým dvakrát inkasoval v nastavení a prohrál.

 

Adam Varadi zařídil bod Frýdku – Místku v domácím zápase s Otrokovicemi, když v závěru vyrovnal z penalty. Koukněte na reportáž a ohlas kouče Otrokovic!

 

Jiří Novotný znovu nelenil a znovu si zahrál dva zápasy. Tentokrát slavil dvě výhry i branku, kterou vstřelil za béčko Vestce!

 

Milan Pacanda si odbyl premiéru v dresu Vícemilic a při výhře v Hošticích ji ozdobil i vstřelenou brankou.

 

David JarolímJaromírem Blažkem dovedli Újezd nad Lesy k výhře nad Podolím. Pro prvně jmenovaného to byla premiéra v novém dresu.

 

Vojtěch Dyk v dresu vacovského béčka přispěl dvěma brankami k demolici Horní Vltavice!

 

Čížová nadělila Hořovicku kanára. Při chuti byl Martin Jirouš, který se prezentoval hattrickem. Koukněte na povedenou fotogalerii!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou