NEJ VÍKENDU: Vojtěch Dyk přispěl svými góly k výhře 17:0. Kanonýr víkendu dal branek rovnou deset!

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu opět unikátní přehled toho NEJ za uplynulý víkend!

STŘELEC - 10 BRANEK V ZÁPASE

Roman Hejda - možná rekordman celého ročníku? Podařil se mu totiž parádní kousek, nasázel deset gólů v utkání. A to ve IV. třídě, když měl lví podíl na výhře Telče C v poměru 17:1 proti Bítevči B. 

 

DIVOČINA

5 ČERVENÝCH KARET - SK Zlonice - SK Baník Libušín B (Kladno OP)

Tři penalty, bitka, pět červených, jedenáct žlutých karet, pět gólů. Prostě okresní přebor se vším všudy. Ze zápasu nám domácí tým zaslal reportáž.

 

DEBAKLY

17:0 - SK Vacov B - TJ Vltava Horní Vltavice (OP Prachatice) - V největším debaklu víkendu se střelecky prosadil dvakrát i zpěvák Vojtěch Dyk.

1:17 - FC Bítovčice B - SK Telč C (IV. třída Jihlava) - Tento debakl už byl zmíněn ve spojení s one man show Romana Hejdy.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - FK Blansko - FC Velké Meziříčí (report, ohlasy, fotky)

Když hraje Blansko doma, je jistota, že přijde parádní návštěva. Ani další kolo MSFL v tomto nebylo výjimkou. Domácí se svým fandům odměnili bůrem do sítě Velkého Meziříčí.

 

OBRAT A PŘESTŘELKA VÍKENDU - Z 4:2 NA 6:10

FC Mukařov - SLAVOJ Kropáčova Vrutice (OP Mladá Boleslav) - Tohle v první lize neuvidíte. Mukařov vedl po půli o dvě branky, pak ale hosté zabrali a během pětačtyřiceti minut nasypali do soupeřovy brány rovnou osm fíků!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou