Preview zápasů na víkend 25.-26.4.

0

S dalším víkendem přichází i další várka zápasů a i tentokrát bude v pardubickém okrese o co hrát ! V rámci okresního přeboru je na programu souboj třetího se čtvrtým a i na druhém konci tabulky ještě není ani zdaleka rozhodnuto. V rámci přeloučské 3. třídy bude šlágrem kola souboj Koles s Bělou, který by měl nabídnout ofenzivní fotbal. Na konci tabulky mají naopak šanci Staré Ždánice stáhnout náskok na předposlední.  

Tahákem tohoto víkendu v rámci pardubického okresního přeboru bude beze sporu utkání áčka Dašic s B týmem Přelouče, nedělní zápas bude totiž přímým soubojem o 3. příčku, kterou prozatím drží Dašičtí. Lídr tabulky – Horní Ředice – čeká zápas s Valy a pro první tým tabulky by neměl představovat větší problém. Na záda dýchá Ředicím tým z Choltic, který je druhý jen vinou horšího skóre. Choltičtí se v sobotu postaví Nemošicím, ovšem zápas se sehraje trávníku hostů. Na opačném pólu tabulky jsou Bohdanečtí, na jejichž pažit zavítá pátá Roveň

 V rámci holické 3. třídy se očekává kanonáda na hřišti prvních Ostřešan, jelikož se zavítají suverénně poslední Litětiny. Šanci odskočit poslednímu místu má béčko Nemošic, které doma vyzve pardubické Torpedo a také Velké Chvojno, na jehož domovský stadion přijede v sobotu Ostřetín. Šanci na atak prvního místa nevzdává zcela určitě ani Chvojenec, který může osmibodové manko z části umazat v sobotním zápase doma s B týmem Opatovic.

 

Šlágrem kola v přeloučské 3. třídě je bez debat zápas druhého se třetím, konkrétně Koles, které doma v sobotu vyzvou třetí Rohovládovu Bělou. Hosté sice svého sobotního soupeře přeskočit nemohou, ale v případě úspěchu je zde šance snížit náskok Koles na pouhé tři body. Solidní náskok na Kolesa má áčko Újezdu, které také v sobotu doma přivítá béčko Pardubiček. Na druhém konci tabulky svede boj tým z Jankovic, kam zavítají Staré Ždánice, které v případě úspěchu sníží rozdíl na předposledního na pouhý bod, i zde je tak o co hrát.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou