HVĚZDY V PRALESE: Novotný, Siegl a Štajner odehráli během víkendu dva zápasy!

0

Novotný, Siegl a Štajner odehráli během víkendu dva zápasy! Premiérové branky v nových dresech pro Kincla a Kuliče. Radim Holub se raduje z hattricku!

Bývalý stoper Sparty Jiří Novotný měl o víkendu napilno. V sobotu totiž odehrál dva zápasy! Dopoledne si v rámci 1.A třídy zahrál na půdě Spartaku Příbram, kde jeho Vestec o branku prohrál. Odpoledne si zahrál béčko, které těsně vyhrálo v Černošicích, a to i díky Novotného trefě!

 

O víkendu se činil i Horst Siegl. Ten zažil dva rozdílné zápasy. V pátek večer béčko Jíloviště vyhrálo 14:2. Siegl se netrefil, ale jeho syn skóroval čtyřikrát a síť rozvlnil i Ivo Ulich, a to hned dvakrát. V sobotu musel Siegl skousnout jasnou porážku ve Voticích.

 

Frýdek-Místek v rámci MSFL vyhrál v Petřkovicích. Vítěznou branku hostí vstřelil útočník Adam Varadi. V této soutěži se trefil i rychlonožka Petr Dolejš z Velkého Meziříčí. Přesnou mušku měl i Tomáš Okleštěk, který svému Znojmu vystřelil v Rosicích první bod v soutěžním ročníku! Ze všech zápasu přinášíme reportáže a ohlasy!

 

Premiéru v dresu Sokola Zlatníky si odbyl Marek Kincl. Jeho nový tým porazil béčko Dobříče 5:4, i když po půli prohrával 1:4. Kincl nastartoval svojí brankou stíhací jízdu ve druhém poločase!

 

Střelecky se blýskl i další bývalý útočník Sparty Radim Holub. Ten pomohl hattrickem k divoké výhře Dřenic na hřišti Ronova. Holub vstřelil první tři branky svého celku.

 

Plodný víkend zažil Jiří Štajner, který si stejně jako Siegl s Novotným o víkendu střihl dva duely. Nejprve v sobotu uzavřel gólový účet zápasu při výhře Chrastavy nad Železným Brodem. Síť rozvlnil i v neděli v dresu béčka, které deklasovalo Dolní Řasnice.

 

Marek Kulič slaví první branku v dresu Myštěvse. Jeho tým vyhrál těsně na půdě Vysoké!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou