Okresní přebor PLZ-JIH: Tip experta na 19. kolo!

0

Máme před sebou jedno z nejzajímavějších kol celé soutěže a my jsme se na tipy na jeho výsledky podívali s panem Františkem Löschem z Chlumčan.

Střížovice (12.) – Chotěšov A (1.)

TIP: 2

Chotěšov teď vyhrál a posunul se na první místo. Myslím si, že po těch letech, kdy o to často usilují, tak jsou nejblíž. Určitě si to nenechají utéct.

 

 

 

Radkovice (7.) – Kasejovice (6.)

TIP: 0

Kasejovice se dostali teď dost nahoru, Radkovice doma hrají ale hodně dobře, takže si myslím, že zápas skončí remízou.

 

Dvorec (10.) – Lužany (14.)

TIP: 0

Hraje se o spodek tabulky, tady si myslím že to bude remíza. Lužany dokáží jezdit po zadku a bojovat, Dvorec to ale doma hodně nerad nepouští.

 

Losiná A (3.) - Nepomuk B (4.)

TIP: 1

Oba dva týmy hrají velmi dobře, je to hodně těžké tady tipovat. Losiná bude mít výhodu domácího prostředí a to dost možná rozhodne.

 

Žinkovy (2.) – Předenice (5.)

TIP: 1

Žinkovy prohráli a na tom jejich „letišti“ (velké hřiště) se špatně vyhrává. Předenice jsou zvyklé na menší hřiště a ačkoliv vyhráli proti Dobřanům, myslím si, že v Žinkovech nevyhrají.

 

Dobřany (8.) – Letiny (11.)

TIP: 1

Dobřany teď prohrály 2x za sebou, takže by měli vyhrát. Určitě teď potřebují body, navíc Letiny jsou zvyklé doma na svůj trávník, takže by to měla být 1.

 

Hradec A (13.) – Chlumčany B (9.)

TIP: 02

Hodně těžký zápas, Hradec by neměl doma prohrávat, je teď namočený taky hodně dole v tabulce. My tam ale jedeme za každou cenu vyhrát nebo uhrát alespoň bod, určitě nechceme prohrát. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou