HVĚZDY V PRALESE: Exslávistovi Jandovi stačilo na hattrick třináct minut!

0

Král ligových střelců Jiří Kowalík vstřelil hned čtyři branky. Petr Janda vstřelil hattrick během třinácti minut! Trefili se i Martin Jiránek s Romanem Lengyelem.

Jiří Kowalík se blýskl čtyřmi brankami do sítě rezervy Morkovic. Jeho Ořechov zvládl přestřelku v poměru 6:3.

 

Stopeři David Rozehnal, Jan Rajnoch a Jiří Novotný pomohli svým týmům k čistému kontu. Kožušany, Motorlet i Vestec berou tři body.

 

Mario Lička přispěl brankou k výhře Zbuzan nad rezervou Liberce. Domácí vyhráli jasně 3:0.

 

Střelecky se v dresu Plané prosadil Roman Lengyel. Jeho týmu však body nepřinesla. Ze zápasu přinášíme reportáž a fotogalerii!

 

V rámci libereckého krajského přeboru na sebe narazili Tomáš Čížek a Jiří Štajner. Šťastnější byl první jmenovaný, protože Mšeno porazilo Chrastavu 3:2, i když po půli o dvě branky prohrávalo!

 

Martin Jiránek pomohl Radotínu ke třem bodům ze Zličína. Jeho tým vyhrál o tři branky hlavně díky hattricku Bužíka!

 

Zápas s Berounem parádně vyšel Čížové, která vyhrála 7:1. Martin Jirouš zvyšoval ve 4. minutě už na 2:0. Petr Janda se rozstřílel v závěru, kdy mu k hattricku stačilo třináct minut! Ze zápasu přinášíme reportáž a bohatou fotogalerii!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou