NEJ VÍKENDU: Deset minut před koncem byl stav 5:1, na konci se body dělily. Čtyři červené během dvou minut!

0

 

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu opět unikátní přehled toho NEJ, tentokrát nejen za uplynuůlý víkend, ale za dosud odehrané zápasy v podzimní části sezóny 2019/20!

DIVOČINA

4 ČERVENÉ KARTY - SK Poběžovice - SK Slovan Kvíčovice (Domažlice OP)

Vypjatý duel výsledkově ovládli domácí, na vyloučení to ale bylo vyrovnané. Nejprve šel pod sprhy v 66. minutě po druhé žluté kartě poběžovický hráč, o dvě minuty později ho následovala za potyčku v přerušené hře rovnou trojice fotbalistů. Ve výčtu provinění figuruje například udeření soupeře ve skluzu kolenem do obličeje v přerušené hře...

 

14 karet - TJ Sokol Chudenice - FK Budětice 2012 (Klatovy OP)

V žádném jiném zápase nemusel sudí tolikrát sahat do kapsičky pro kartu - po třinácti žlutých vše završilo udělení červené karty v 93. minutě.

 

DEBAKLY

15:1 - SK Petřín Plzeň B - FK Svéradice (I.A třída Plz. kraj)

1:13 - Sokol Staré Čívice - SK Holice B (IV. třída Pardubice)

 

STŘELEC - 7 BRANEK V ZÁPASE

Adam Rolný, kanonýr TJ Sokol Velké Heraltice, pokořil sedmi brankami tým FK Velké Hoštice při vysoké výhře 11:0. Na čele tabulky střelců si tak hned na úvod soutěže vytvořil velký náskok.

 

STÍHACÍ JÍZDA VÍKENDU - Z 1:5 NA 5:5

TJ Sokol Němčice - TJ Skaštice B

V zápase druhého kola OP Kroměříž šli domácí suverénně za třemi body a deset minut před koncem měli k dispozici pohodlný čtyřbrankový náskok. Pak se ale něco pokazilo... Skaštické béčko zavelelo k mocnému finiši. Góly vstřelilo v 80., 83. 86. a 90. minutě a rázem to bylo 5:5! Malou náplastí pro domácí bylo, že v penaltovém rozstřelu vybojovali alespoň druhý bod.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou