SportFotbal SESTAVA ROKU - Známe trojici výherců!

0

V anketě SportFotbal SESTAVA ROKU, ve které se na webu fotbalunas.cz hlasovalo v jednotlivých soutěžích pro ty nejlepší hráče roku jsme uveřejnili hvězdnou sestavu roku - složenou z hráčů, kteří vyhráli ve své soutěži a nasbírali nejvíce hlasů ze všech fotbalistů ČR. Na trojici kterých hráčů se usmálo štěstí a vyhráli ceny od partnera ankety?

SportFotbal SESTAVA ROKU - čtěte ZDE.

 

Z finálové jedenáctky jsme vylosovali trojici následujících výherců:

 

1. cena - voucher k nákupu na Sportfotbal.cz v hodnotě 2000 Kč

Ondřej Ostrýž (sestava roku z Žďár nad Sázavou | III. třída)

Nejlepší střelec soutěže. Díky jeho 23 gólům skončil Věchnov druhý a má možnost si opět kopnout okres.

 

2. cena - voucher k nákupu na Sportfotbal.cz v hodnotě 1000 Kč

Ondřej Bartoníček (sestava roku z Moravskoslezský | Krajský přebor)

Srdcař a nejdůležitější hráč Krnova. Diriguje celou hru svého týmu. Zahrává skoro všechny standardní situace. Když dá gól, vždy je něčím jiný, než ty ostatní. Kupříkladu jeho poslední. Šajtlí z rohového praporku. Famózní. Tak jako jeho stabilní výkony po celou sezónu. Celkově si ve svých 33 letech připsal v této sezóně 5 branek za 26 zápasů. Komentář Marka Koraby, vedoucího týmu Krnova: „I když není zrovna nejmladší, tak je to nejlepší střední záložník v krajském přeboru. Momentálně moc takových hráčů není. Říkal, že ještě minimálně rok hrát bude, takže jsme klidní. Své zkušenosti předává dál a je to velký srdcař našeho týmu.“ 

 

3. cena - voucher k nákupu na Sportfotbal.cz v hodnotě 500 Kč

Daniel Kroupa (sestava roku z Jindřichův Hradec | Okresní přebor)

Daniel Kroupa Z TJ SK Novosedly každý zápas patřil mezi nejlepší hráče, vyrovnané výkony, bojovnost, nasazení a velká opora týmu. 

 

Gratulujeme a prosíme výherce, ať nás kontaktují na info@fotbalunas.cz z emailu, který použili při registraci na fotbalunas.cz. 

 

Připomínáme, že o vouchery k nákupu ve fotbalové speciálce Sportfotbal.cz můžete na webu fotbalunas.cz soutěžit každý týden. Stačí s námi tipovat nebo posílat obsah k zápasům prostřednictvím registrované sekce!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou