Hráčem roku v OP Českobudějovicka se stal Martin ŘEZNÍČEK z týmu SK Jankov "B"

0

Na našich stránkách probíhalo po ukončení fotbalového ročníku v průběhu července hlasování v anketě SportFotbal SESTAVA ROKU o volbu nejlepšího hráče celé sezóny. My už nyní známe vítěze, který se také s největší pravděpodobností dostane do nejlepší jedenáctky České republiky, složené z nejúspěšnějších hráčů.

Vyhodnocení třech nejlepších hráčů, pro které jste mohli hlasovat zde - https://fotbalunas.cz/sestava-kola/7536/sestava-kola-rocni-kolo-jihocesky-ceske-budejovice-okresni-prebor-2018-2019/ začneme od bronzové pozice.

3.místo

Martin ČUHAJ ( TJ Hluboká nad Vltavou B )

26 zápasů , 10x gól , 5x Hráč zápasu

 

2. místo

Pavel DUŠÁK ( TJ Sokol Neplachov )

23 zápasů , 4x ŽK , 1x ČK, 3x Hráč zápasu

 

1. místo

Martin ŘEZNÍČEK ( SK Jankov B )

13 zápasů , 2x ŽK , 5x gól , 7x Hráč zápasu

 

Jak můžete vidět, i přesto, že vítěz ankety odehrál v sezóně polovičku všech zápasů, stačily mu jeho výkony k tomu, aby jej čtenáři a fanoušci svými hlasy posunuli na stupně nejvyšší. Výherci a nejlepšímu hráči loňské sezóny za redakci moc gratulujeme a již brzy uvedeme na fotbalunas.cz jedenáctku nejúspěšnějších hráčů roku, ze které se bude losovat o ceny pro trojici výherců. Vám, kteří jste se do hlasování aktivně zapojili a sledujete naše stránky, patří samozřejmě také veliké DÍKY!!!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou