Štětí utekl úvod utkání a prohrálo s Tatranem

0

Nováček Divize B ze Štětí se po letní přestácce zatím trápí. Jinak tomu nebylo ani v tomto utkání a tak si na první body budou muset počkat minimálně do příštího víkendu. 

Druhé kolo zahájil divizní nováček ze Štětí, který poprvé nastoupil před vlastními fanoušky. Domácímu SK ale vůbec nevyšel úvod a než se na hřišti ohřáli, tak prohrávali už 0:2. V 5.minutě se prosadil Petr Kučera 0:1. Běžela 13.minuta, kdy na 0:2 zvyšoval Petr Junek. Štětí po poločasové přestávce zabralo a v 50.minutě ho do zápasu vrátil Rudolf Slanička 1:2. V 70.minutě Tatran opět vedl po zásluze Petra Junka o dvě branky 1:3. Na konečných 2:3 upravoval skóre minutu před koncem domácí kapitán Jiří Ransdorf.

 

SK Štětí - TJ Tatran Rakovník 2:3 (0:2)   SK Štětí
M. Jelínek [-] - J. Ransdorf [-] , J. Vacek [-] , J. Neuman [-] (46. A. Brůža [-] ) , R. Slanička [-] ,J. Pícha [-] , T. Belák [-] , J. Vokoun [-] , D. Mencl [-] , J. Slavíček [-] , V. Kala [-] (83. J. Prieložný [-] )

TJ Tatran Rakovník, z.s.

P. Kabele [-] - J. Bredler [-] , D. Vild [-] (69. V. Bělíček [-] ) , V. Hradecký [-] , D. Věchtík [-] , P. Junek[-] , L. Hrobník [-] (68. A. Nesládek [-] ) , T. Rothe [-] (76. L. Dolák [-] ) , P. Kučera [-] , M. Verner [-] ,P. Vecka [-] (53. K. Omovie [-] )

 

ŽK: 73. J. Vokoun , 83. J. Pícha - 18. J. Bredler , 73. D. Věchtík , 84. K. Omovie , 90. L. Dolák .

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou