Hráčem sezony OP Prachatice 2018/2019 se stal Miroslav Turek z rezervy Blaníku Strunkovice

0

Hráčem sezony se stal kapitán rezervy Blaníku Strunkovice  Miroslav Turek. Na druhém místě se umístil kanonýr Gustav Bujok z rezervy Vacova. Třetí místo získal obránce Igor Štangret z Husince.

1) Miroslav Turek (Blaník Strunkovice B) 57,02% hlasů

2) Gustav Bujok (Vacov B) 23,55% hlasů

3) Igor Štangret (Husinec) 5,79% hlasů

 

Hráčem roku se stal brankář Miroslav Turek. Kapitán rezervního týmu Strunkovic, byl hlavní vůdčí postavou svého týmu a naplno ukazoval své zkušenosti z vyšší soutěže. V nové sezoně bude jistě chtít svůj tým dostat na lepší místo v tabulce. 

 

Gustav Bujok byl hlavní ofenzivní zbraní mistrovského Vacova B. Důrazný útočník ukazoval celou sezonu vyrovnané výkony a i na něm je vidět zkušenost z vyšších soutěží. Spousta branek se od něho očekává také v nadcházející sezoně.

 

Kapitán Husince Igor Štangret se už se svým týmem připravuje na sezonu v I.B. třídě skupině B, kam svůj tým dovedl z postu obránce. Na jeho výkony bude defenziva Husince hodně spoléhat. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou