FOTOGALERIE: Mladé béčko Slavie ukázalo sílu! Štěchovicím nasázelo šest gólů

0

Po rezervě Slasku Wroclav (2:2), juniorce londýnského Arsenalu (1:1) a Velvarech (1:2) si B-tým Slavie s chutí zastřílel na hřišti v Xaverově, kde se utkal se Štěchovicemi. Těm svěřenci kouče Martina Hyského nasázeli hned šest gólů.

Slávisté nastoupili s velmi mladou sestavou vyztuženou o zkušeného odchovance Michala Švece, do druhého poločasu pak naskočil druhý z pilířů Miroslav Podrazký. V základní jedenáctce Štěchovic pak nechyběli exligoví borci Štěpán Kučera s Ladislavem Volešákem.

 

Na první trefu utkání se čekalo do 36. minuty, kdy po přihrávce Nedžada Zinhasoviče otevřel skóre Farid Nabiyev. Hned o dvě minuty později přidal dvacetiletý ázerbájdžánský útočník druhý zásah, tentokrát mu přihrával Lukáš Červ. Do kabin tak šel celek z Edenu a s dvougólovým náskokem v zádech.

 

TAKÉ ČTĚTE: Nový koncept ČFL by mohl být příslibem kvalitního fotbalu, zní z Benešova po testu s posílenou Spartou

 

Po hodině hry přidali mladí slávisté třetí gól, tentokrát si asistenci připsal Daniel Kosek, po jehož pasu se prosadil stoper Tomáš Vincour. Hattrick Nabiyeva byl dokonán v 71. minutě, druhou asistenci přidal Nedžad Zinhasovič.

 

V poslední desetiminutovce přidalo sešívané béčko ještě dvě branky, nejprve přihrávku Martina Macha zužitkoval Matěj Vít a skóre na konečných 6:0 uzavřel tři minuty před závěrečným hvizdem sudího Martin Douděra.

 

Přípravné utkání v Xaverově:

Slavia B – Štěchovice 6:0 (2:0)

Branky: 36., 38. a 71. Nabiyev, 62. Vincour, 83. Vít, 87. Douděra.

Slavia B: Radotič - Bárta, Švec, Vincour, Kosek - Červ, Macháček - Havránek, Zinhasovič, Zeronik – Nabiyev. Střídali: Mach, Kubáň, Podrazký, Vít, Douděra, Hošek, Sirotník.

Štěchovice – 1. poločas: Kohoutek – Švejda, Busta, Kučera (Mačinkovič), Košata – Michalec – M. Novák, Jakobovský, Volešák, Nehoda – Woitek. 2. poločas: Štika – Obermajer, Švejda, Jakobovský, Košata (D.Müller) – Mačinkovič, Michalec, Woitek, Nehoda – Štědronský, M. Novák.

 

Rezerva Slavie odehraje před startem nového ročníku ČFL ještě dva přípravné duely. Ve středu 31. července vyzve od 17 hodin na hřišti v Královicích B-tým vršovického rivala Bohemians 1905 a generálku mají sešívaní naplánovanou na sobotu 3. srpna, kdy se představí od 10:15 na půdě dalšího třetiligového účastníka v Benešově.

 

Zdroj: slavia.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou