Hlubokou po pádu do I.A třídy povede jako hlavní trenér Miloslav Borový!

0

Sestup Hluboké nad Vltavou, tradičního účastníka krajského přeboru, o soutěž níže patřil k velkým překvapením minulého ročníku. Mužem, který se klub z Podzámčí pokusí urychleně vytáhnout zpět, je Miloslav Borový.

V úterý 23. července byl oficiálně jmenován novým koučem Hluboké Miloslav Borový. Ten se tak vrací do známého prostředí, fotbalisty Hluboké už ve své kariéře vedl. Na místo činu se vrací po šesti letech.

 

Přípravu Hluboké rozjel Jiří Rubick st., který měl původně nahradit Libora Žáka. Rubick by měl nakonec působit jako asistent trenéra.Hluboká bude působit ve skupině B I.A třídy. Rozlsování najdete na našem webu, v prvním kole Hluboká míří k derby do Nemanic. Mezi velké soupeře Hluboké bude patřit třeba budějovická Slavia, Veselí nad Lužnicí, Týn nad Vltavou nebo Bernartice.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou