Hodnocení sezóny: Jiskra Měřín B

0

O hodnocení sezóny jsme požádali za Jiskru Měřín B trenéra Petra Koloucha.

Nesestoupili jsme a to je úspěch. Na začátku sezóny byla očekávání úplně jiná. Největší obavy jsem měl z velmi úzkého kádru, minulou sezónu nás kosila zranění a letos tomu nebylo jinak. Mít na marodce v 5. kole 10 dlouhodobě zraněných je šílenost, také za nás na podzim naskočilo přes 40 hráčů. Nicméně podzimní část jsme dohráli ještě slušně, když nám vypomohli dorostenci a pak služebně starší hráči. 

 

Na jaro se doplnil kádr, zimní příprava také měla svou kvalitu. Ale zas a znovu problémy s morálkou a docházkou na tréninky, chlapi si musí uvědomit, že je to kolektivní sport a nedělají to jen pro sebe. Potom v zápase jsou hluché pasáže, kdy se nedokážeme hecnout a soupeři nás začnou přehrávat, viz zápas se Strážkem, kdy hrajeme o udržení, vedeme 0:2 a následně prohrajeme 3:2, a to nebyl jediný zápas. Většinu gólů jsme si zavinili buď svou pasivitou nebo chybami. Výkony se ale na jaře zvedli a kolikrát jsme předvedli velmi nadstandardní výkony.

 

Na novou sezónu se už připravujeme týden, odehrajeme 2 přátelská utkání, oba soupeři jsou z OP (Radostín A a Bory A). Kádr se značně rozšířil a kvalita se pozvedla. A tak doufám, že v nadcházející sezóně 2019/20 budeme schopni tvořit hru a diktovat tempo hry ve všech zápasech. 

 

Děkuji všem klukům, co se tu fotbalu věnují a přeji jim hodně zdraví, chuti hrát a hlavně píle na sobě pracovat!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou