Jihlavská rezerva zahájila přípravu

0

Vedle béčka Zbrojovky se v divizní skupině D představí i to jihlavské. Do divizní skupiny D se vrací po dlouhých čtrnácti letech!

Jihlavu povede Michal Kadlec, který vedl i tým v Juniorské lize. V kádru již nefigurují cizinci Rodan, Mory, Mašić a Dujmović. Do Staré Říše se vrátil ukrajinský gólman Dutka, do Myjavy se vrátil Svatík a kontrakt v skončil Neradovi. V klubu nepokračují ani Karmazín a Řezáč.

 

Tým doplnili mladíci, kteří skončili v dorostu – brankáři Jágrik a Lancman, obránce Crha, záložníci Pavlas, Lát a Lokvenc a útočník Mlejnek. „Zmínit lze i Svobodu a Křivánka, kteří jsou však momentálně, stejně jako oba mladí gólmani, zařazení do letní přípravy „áčka“. Bohužel, s ohledem na zranění jsou na delší dobu mimo hru Mlejnek a Lorenc,“ upřesnil pro klubový web trenér Kadlec.

 

Jihlavu čekají před ostrým startem sezóny s Polnou čtyři přípravné zápasy. Utkají se s Vrchovinou, Zlínem B, Pardubicemi B a Velkou Bíteší. K tomu se představí i na Perleťovém poháru v Žirovnici.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou