TIP EXPERTA 19. kolo - Okresní přebor Vyškov

0

Na natipování 19. kola OP Vyškov jsme si vybrali trenéra FKD pana Antonína Petlacha. V Drnovicích působí již třetím rokem. Od jeho nástupu se mužstvo velice zkvalitnilo. Nejen, že se věnuje fotbalu, ale ve Vyškově má také úspěšný futsalový tým, který momentálně hraje 2. ligu. Tady přinášíme jeho tipy.

 

FK Křižanovice: FK Pustiměř – Tip 1

 

Křižanovice na jaře ještě neprohrály a navíc hrají doma. I když Pustiměř je nepřijemné mužstvo myslím si, že body zůstanou i tentokrát v Křižanovicích.

 

TJ Sokol Brankovice : TJ Vícemilice – Tip 0

 

Velice zajímavý duel. Brankovice jsou nepříjemní hlavně doma. Hosté s Pacandou v sestavějsou hodně silní dopředu. Body se budou dělit.

 

TJ Sokol Dědice : Sokol Švábenice – Tip 1

 

Do Švábenic se vrátilo duo Hladkých. Jan hrát určitě nebude, otázkou je zda Lukáš. Pokud ano, tak Dědice pozlobí. Domácí naopak mají katastrofální vstup do jara. Při skóre 0:13 jsou bez bodu. Doma však konečně zaberou a vyhrají.

 

TJ Radslavice : TJ Lysovice – Tip 1

 

Radslavice to doma umí. Lysovice tam sine nepojedou v roli poražených, ale domácí prostředí rozhodne.

 

FK Pačlavice-Dětkovice : FKD o.s. – Tip 0

 

Pačlavice suverénně kráčí za postupem. Doma budou mít početnou diváckou kulisu. My však k nim nepojedeme v roli obětního beránka a pokusíme se vybojovat bod.

 

TJ Němany : SK ŽS Křenovice – Tip 2

 

Křenovice po počátečním pomalém rozjezdu stabilizovaly výkony a v Němčanech nezaváhají. Vše ostatní by bylo veliké překvapení.

 

TJ Sokol Kobeřice : TJ Vážany nad Litavou – Tip 1

 

I když Kobeřice již nepodávají, tak skvostné výkony jako v minulé sezóně, doma vyhrají. Vážany mají poněkud pomalý rozjezd do jarní části a u toho i tentokrát zůstane.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou