Druhé místo je skvělým úspěchem, říká Ondra Vaňkát

0

Úvodní zápasy ročníku nezastihly Býchory v ideální formě, ale po několika zápasech se rozjeli naplno a loňský účastník 1.B třídy atakoval až do konce soutěže 1. místo. Nakonec, po propadáku v Českém Brodě, který by už stejně nic nezměnil, končí Býchory na druhém místě. Hodnocení se ujal býchorský zpravodaj Ondra Vaňkát.

Sezónu v celkovém kontextu musíme hodnotit pozitivně, jelikož jsme do posledního kola bojovali o první místo. Konečná druhá pozice je velkým úspěchem.   Samozřejmě jako každý tým jsme měli povedenější utkání, ale zároveň i ty méně povedené. Těch naštěstí nebylo moc, ale v podzimní části to byl asi zápas v Nučicích, kde jsme ostudně prohráli 4:0. Na druhou stranu nás to nakoplo natolik, že jsme poté měli sérii 15 vyhraných zápasů v řadě. Nejlepší zápas podzimu pak byl ten ve Velimi, kde jsme zvítězili 0:5, i když proti nám nastoupil krajský útok Jansta - Kukal.   Jaro navázalo na skvělý závěr podzimu a dokázali jsme porazit i lídra tabulky Tři Dvory v heroickém utkání. Bohužel se projevil náš úzký kádr, a tak jsme zaváhali v Bečvárech a v posledním utkání sezóny ostudně prohráli v Českém Brodě.   Na podzim u nás hrál ve výtečné formě Váňa, kterého si všimli ve Velimi a rázem během jednoho roku odešel ze třetí třídy, přes okres až do nejvyšší krajské soutěže. Nejlepším střelcem se nakonec stal defenzivní záložník Josef Teplý, který tak nasadil laťku útočník k překonání v příští sezóně. Zmínit je třeba také Ondřeje Herese, který se stal nejlepším brankářem okresu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou