Máme podmínky, jaké si ani nezasloužíme, je přesvědčený Jirka Halgaš

0

Tuklaty dokázaly některé týmy pěkně potrápit, některé i třeba nečekaně obrat o body, ale vždy záleželo na tom, v jaké sestavě Čechie nastoupí. Zranění totiž tým hodně limitovala. A i to je jeden z důvodů, proč Tuklaty končí na dvanácté pozici. Ví to i trenér Jirka Halgaš.

Hodnocení dnes už uplynulé sezóny není a ani nemůže být nijak pozitivní. Jediným plusem je, že se OP pro nás podařilo zachránit i do další sezóny.

 

Dvanácté místo a uhraných dvacet bodů je dle mého názoru logickým vyústěním a maximem pro současný kádr. Podepsalo se pod to více faktorů, velký počet zranění během sezóny klíčových hráčů (mj. např. Nešpor, Werbynský, D. Jambor, Blaščok, D. Procházka atd.).

 

Jako hlavní důvod ovšem vidím mizernou docházku na tréninky, které vlastně u nás nyní na jaře prakticky neexistovaly!! Hráči by měli pochopit, že ani okres se bez trénování na nějaké solidní úrovni hrát nedá!!

 

Na závěr bych chtěl poděkovat našemu vedení a správci areálu za nadstardantni podmínky, které si snad ani nezasloužíme. Věřím, že se do příští sezóny sebereme a budeme hrát důstojnou roli.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou