Příští rok bychom chtěli hrát klidný střed, plánuje Martin Snížek

0

Kouřimi hrubě nevyšla podzimní část soutěže, ale na jaře se přece jen trochu zmátořila. Výkony byly ale značně nevyrovnané a tak to stačí pouze na konečné desáté místo. Martin Snížek bere umístění jako prostou realitu a výsledek práce během celého roku.

Celkové umístění je pro nás mírným zklamáním, chtěli jsme hrát o pár míst výše. K lepšímu výsledku nebylo příliš daleko, ale nezvládli jsme poslední zápasy se soupeři, kteří byli výkonnostně na naší úrovni.

 

Podzim jsme od totální blamáže zachránili posledními dvěma koly a přes zimu jsme poměrně dobře potrénovali. Tomu odpovídal i start do jarní části sezóny, po čtyřech kolech jsme měli dalších devět bodů a herní projev nebyl vůbec špatný. Postupně se přestávalo trénovat, a to bylo znát i na výsledcích.

 

Nejlepší zápas jsme zahráli doma proti Libodřicím a Třem Dvorům, naopak s Jestřábí Lhotou a v Žiželicích to byla velká bída. Škoda konce sezóny, ale umístění bereme jako realitu. Očekávám, že příští sezóna bude opět v okrese vyrovnaná, chtěli bychom hrát v klidném středu tabulky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou