Sestavy roku zveřejněny! Ještě do neděle máte šanci nám poslat svou jedenáctku a zapojit se do hry o ceny

0

 Fotbalunas.cz se rozhodně nehodlá uložit k letní siestě. Jako už tradičně vydáváme nejlepší sestavy sezóny jednotlivých soutěží! Hlasovat pro své favority můžete až do 1. srpna. Ale ještě do neděle 30. června nám můžete poslat své tipy na ideální sestavu soutěže, ve které hrajete nebo kterou jako fanoušek sledujete!

Ne ve všech soutěžích máme své redaktory, proto vás žádáme o pomoc - troufnete si na sestavení té nejlepší možné sestavy sezóny v soutěži, ve které hrajete či kterou sledujete? Tak nám vaše tipy pošlete!

 

Zašlete svou nominaci kompletní jedenáctky na info@fotbalunas.cz, využijte k tomu připravený formulář, ke stažení ZDE. Každý, kdo nám zašle vyplněný formulář, má šanci na výhru - voucher na odběr zboží od fotbalové speciálky SportFotbal.cz! SESTAVY PŘIJÍMÁME UŽ JEN DO 30. ČERVNA!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou