Konec sezóny je pro nás vysvobozením, ulevil si Josef Kuba

0

V podzimní části pokračovaly Bečváry v nepřesvědčivých výkonech z konce působení v 1.B třídě a dokonce hrozila možnost boje o sestup. Jarní část však byla přece jen o něco lepší a loňský účastník krajské soutěže nakonec končí na devátém místě. Kriticky zhodnotil sezónu trenér Josef Kuba.

Letošní sezóna pro Bečváry příliš úspěšná nebyla.  Podzim se nám nevydařil vůbec, pokračovali jsme v nepřesvědčivých výkonech z konce sezóny minulé. Po podzimu jsme měli dokonce sestupové starosti.

 

Jaro se nám výsledkově vydařilo lépe.  Ale nedokázali jsme si udržet stálou výkonnost, byly zápasy, kdy hra byla hodně pod naše možnosti. Se soupeři ze spodní části tabulky, kde se čekalo jasné vítězství, jsme se hodně trápili. Naopak soupeři ze špice nám lépe vyhovovali a dokázali jsme je obírat o body.

 

Bohužel se projevil další bečvárecký problém, a to je úzký kádr. Pokud se přidají absence způsobeném zraněním, a to se bohužel stalo, máme velký problém. Konec sezóny byl pro nás vlastně tak trochu vysvobozením. Hráči se musí doléčit a naskočit do letní přípravy, abychom byli dostatečně připraveni na další ročník.

 

Potěšující na jarní části bylo to, že jsme si udrželi na domácím hřišti neporazitelnost v normální hrací době.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou