Pavel Škopek věří, že v příštím ročníku budou Libodřice ještě silnější

0

Přestože závěr soutěže se Libodřicím nevydařil úplně podle jejich představ, tak v klubu panuje spokojenost. Přání dobýt třetí místo letos nebylo naplněno, ale v Libodřicích už spřádají plány, jak cíle dosáhnout v příštím ročníku. A nemusí zůstat jen u třetí pozice. Krátké shrnutí sezóny pro Fotbal u nás poskytl řízný obránce Pavel Škopek.

Než začnu vůbec něco hodnotit, tak bych chtěl poděkovat všem, co do sezóny zasáhli. Všem, kteří se kolem fotbalu motali, ať to byl vedoucí mužstva nebo trávníkář. A samořejmě našim fanouškům, kteří nás doprovázeli celou sozónu v hojném počtu. V neposlední řadě také patří poděkováním naším rodinám, že s námi měli trpělivost a podporovali nás po celou dobu od srpna do června.     Ročník 2018/2019 hodnotím kladně. Kdyby jste mi někdo řekl, že budeme na pátém místě, získáme 50 bodů, budeme mít nastříleno přes 80 branek a do posledního kola bojovat o třetí pozici, tak bych si klepal na čelo, protože jsem čekal našlapaný OP.   Celkově jsme po celou dobu pracovali dobře a předváděli, dejme tomu, stabilní výkony. Bohužel nastaly dva zápasy, které bych nejraději vymazal nejejn z této sezóny. Bylo to prohrané derby v Kouřimi a hrůzný poslední zápas ve Velimi. Jinak jsme dokázali hrát se všemi otevřený fotbal a potrápili nejednoho favorita.   Do příšího ročníku čekám zase krok dál. Už teď všichni víme, co nás čeká a jak budeme o letní přípravě pracovat. Čekám také posílení a doplnění našeho mužstva, protože zdravá konkurence je určitě potřeba. Takže teď nás čeká zasloužený, teď už ani ne měsíční odpočinek a poté se vrhnout do nového ročníku a konečně se prát o příčky nejvyšší.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou