Hodnocení sezóny: FK Doubravník

0

O hodnocení sezóny jsme požádali za FK Doubravník Miroslava Vojtu.

Hodnocení naší sezóny musí být kladné. Jako nováček soutěže jsme měli tu výhodu, že nás týmy neznali a my měli nejméně celý podzim outsiderovou pozici, která nás hnala dopředu. To taky dokázalo to, že jsme se  během podzimu ocitli i na prvním místě a dokázali porazit např. Osovou Bítýšku, která soutěž vyhrála.

 

 Začátek jarní části byl slabší, ale opět jsme se dokázali vzchopit a uhrát konečné krásné 3. místo. Jediné, co by se dalo týmu za celou sezónu vytknout, je docházka na tréninky a občasná nedisciplinovanost až hloupost na hřišti. I přes to myslím, že celý náš tým : hráči, trenér, vedoucí mužstva, naše přítelkyně, manželky a všichni kdo nám nějakým způsobem pomáhají zaslouží velký díky.

 

Ještě větší poděkování a pochvalu si zaslouží fanoušci, kterých je na každém zápase okolo 2 stovek. Díky moc. Na podzim se budeme opět těšit na vaši přízeň a vážíme si toho, co se nám v Doubrcu podařilo oživit. FKD! Zpátky ve hře.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou