Hodnocení sezóny: SK Svratka

0

O hodnocení sezóny jsme požádali brankáře SK Svratka Vojtu Šmahela.

Letošní sezóna se nám hodnotí velmi dobře. Po nadmíru povedeném podzimu, kdy jsme nasbírali 28 bodů jsme chtěli nadále atakovat nejvyšší možné příčky.

Vstup do jarní části sezóny se nám příliš nepovedl a hlavně venkovní prohry v Nové vsi a Dolní Rožínce byly zbytečné a znamenali, že vedoucí Hamry od nás celkem výrazně(takřka nedostižně) odskočili. V souboji o druhou pozici jsme sice v Bobrové padli, nicméně od tohoto duelu jsme již neztratili ani bod, zatímco Bobrová klopýtala, takže jsme druzí v konečném zúčtování nakonec přece jen skončili.  

Vzhledem k okolnostem nám druhá pozicie zajistila postup do 1.B třídy. Po předchozích, celkem ospalých sezonách si tuto sedlo vše, co mělo. Prakticky po celou sezonu se nám vyhýbala hromadná zranění, sestava byla stálá a konsolidovaná, mladí-nadějní dorostli v rozdílové hráče a i perfektně fungovala kabina. Druhé místo a postup je tak logické vyústění těchto všech věcí. Nemyslím si, že bychom měli "v kraji" být za otloukánky. Máme na to hrát klidný střed tabulky.    
Závěrem děkuji všem spoluhráčům, sponzorům, fanouškům, funkcionářům... prostě všem, kteří se nějak kolem toho motají, protože bez nich bych to nešlo a doufám, že jsme je letošní sezonou potešili.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou