Tachov jako protest proti vedení města nepřihlásí tým do dalšího ročníku soutěže!

0

Fotbalový klub v Tachově už toho zažil hodně. Sestupy a pády místního klubu nyní nabraly nový rozměr. Soutěž se přihlašovat nebude vůbec! Důvod? Klubu byla schválena dotace na rekonstrukci sportovního areálu. Město ale dle vedení tachovského fotbalového klubu zaujalo k celé situaci negativní postoj a právě to je důvod takového protestu.

Tachov po podzimní úspěšné části opustilo několik hráčů. V jarní části tak měl tým problémy, čítal zranění a nedařilo se. Z toho se ale hráči dostali a začali předvádět dobré výkony, se kterými přišly i výsledky. Co se bude dít s klubem nyní? To se můžete dočíst v galerii, ve které je výtisk klubového zpravodaje doplněn o animaci, jak by měl sportovní areál po rekonstrukci vypadat. Kolik hráčů ale zůstane? To je otázkou...

 

„Celou sezónu jsme tvrdě pracovali, bavili se fotbalem a zejména na podzim se nám dařilo. Poté nám odešlo pár hráčů, kupila se zranění a do jarní části jsme nevstoupili ideálné. Poté jsme se ale začali zvedat a naše hra vypadala tak, jak jsme všichni v klubu chtěli. Začaly přicházet výsledky, fotbalem jsme se bavili. To, co se nyní děje, mě velice mrzí, ale bohužel nevidíme spolu s vedením jiné východisko. Je to velmi smutné, že se k celé věci vedení takto staví. Fotbalový klub v Tachově je tradicí a lákadlem, klub s bohatou a také zajímavou historií. Mrzí mě to a jsem velmi zklamaný. Chtěl bych poděkovat všem hráčům a příznivcům za všechno, co pro klub udělali. Měli jsme v našich fanoušcích podporu, kterou jsme jim spláceli dobrou hrou a góly. Hráči na hřišti vždy nechali všechno, někdy i ještě více. Trápila nás zranění, bylo nás málo, ale vždy když nastal nějaký problém, tak jsme ho dokázali společně vyřešit. Jsem na všechny velmi hrdý, o to více mě to všechno mrzí. Ještě jednou všem velké DÍKY", říká trenér tachovského klubu Petr Moži.

 

„Nejspíš se nepřihlásí žádná soutěž. Co na to říci, je to velká škoda a všichni jsme z toho naštvaní, zvlášť když jsme zachránili divizi. Bohužel s tím nic neuděláme," neskrývá zklamání z celé věci kapitán Milan Braun.

 

Co tak bude s fotbalovým klubem v Tachově je jednou velkou neznámou...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou