NEJ VÍKENDU: Stovky diváků na zápase okresního přeboru a stíhací jízda ze stavu 0:7 po půlhodině hry

0

Ohlédli jsme za uplynulým fotbalovým víkendem a našli opět to nejzajímavější! To nej z amatérského fotbalu České republiky - kdo dal nejvíce gólů, jaký byl tentokrát největší debakl a kde měly zápasy nejdivočejší průběh?

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

937 DIVÁKŮ V MSFL

MFK Frýdek-Místek míří za postupem do druhé ligy a jeho fanoušci jsou mu oporou. Tentokrát hostil MFK Vyškov a utkání si nenechala ujít téměř tisícovka diváků. Ze zápasu přinášíme reportáž i s ohlasy obou trenérů.

 

647 DIVÁKŮ V OKRESNÍM PŘEBORU

Na okresní přebor parádní návštěva! Sigma Hodolany nedala Újezdu u Uničova šanci, dvě branky vstřelila z penalt. 

 

DIVOČINA VÍKENDU: FK Stará Bělá - TJ Břidličná

Zápas byl ukončen poté, co na plochu vnikli fanošci domácího týmu a začali hráče polévat pivem, dokonce došlo i na pěsti.  Situaci nám popsal hráč Břidličné, Marcel Cudrák: “Při snaze našeho stopera rychle rozehrát se domácí hráč snažil zdržovat. Následně se to vyhrotilo v nějaké to tahání. Bohužel se do toho vložil náš gólman a snažil se hostujícího hráče odtáhnout, ale bohužel hodně za hranou. Žádné údery nebo pěsti ale nepadly. Bohužel asi ve vteřině na hřiště vlétlo snad deset fanoušků a začalo naše hráče polévat pivem, a dokonce ještě jednoho udeřili pěstí. Zápas byl předčasně ukončen."

Přečtěte si podrobný report, který prozradí i to, jak rozhodla o osudu zápasu komise Moravskoslezského krajského fotbalového svazu.

 

DEBAKL VÍKENDU

17:1

Sokol Hrabůvka zesměšnil poslední tým tabulky TJ Lokomotiva Ostrava v ostravské třetí třídě.

 

3:18

Šumperský okresní přebor nabídl demolici domácího celku - střeleckou chuť druhých Vikýřovic odneslo poslední Brníčko.

 

KANONÝR VÍKENDU – 7 GÓLŮ V ZÁPASE

Vasyl Cherevko nasázel 7 gólů v dresu Jinočan, nikdo jiný v republice stejnou porci v uplynulém víkendu nezvládl. Měl tak lví podíl na výhře 12:1 v zápase OP Praha-západ.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

8:7

Zápas SK Telč C - TJ Podyjí Černíč B v jihlavské nejnižští soutěži nenudilm, první půle skončila dokonce 7:4.

 

8:7

V rokycanské III. třídě se proti sobě postavily celky TJ Spartak Strašice B a TJ Slávie Kakejcov. Domácí nakonec urvali těsnou výhru po divokém průběhu zápasu.

 

6:7

Zásada vedla ve 31. minutě nad domácí rezervou Držkova 7:0! Zdálo se, že zápas přinese spíše debakl víkendu. Jenomže pak domácí chytli slinu. Po půli byl stav ještě 1:7, Držkov dal ale poté ve druhé půli pět gólů a jen o vlásek mu unikl zisk bodu. Za výsledek 6:7 se ale po katastrofální úvodní půlhodině nemusí stydět.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou