Statistiky 20. kola

0

V tomto kole nikdo nenastřílel hattrick a nikdo nedostal červenou kartu.

V tomto kole padlo 29 branek. Sedm gólů bylo k vidění ve Chvalšinách, kde lídr tabulky rozdrtil Křemži 7:0. Ve třech zápasech padlo po šesti brankách a nejméně branek, 4 bylo k vidění v souboji Frymburku B a Kájova. Dva zápasy musely rozhodnout penalty. V prvních poločasech padlo třináct branek, v poločasech druhých šestnáct. Bez radosti ze vstřelené branky se tentokrát museli obejít pouze hráči Křemže v již zmiňovaném utkání ve Chvalšinách.

Mezi střelci jednotlivci tentokrát nikdo nezaznamenal hattrick a tak se střelci kola stávají dvougóloví Ondřej Gloza z Malont, Radovan Kaprál a Petr Cába z Chvalšin a společně s nimi Jakub Cifreunf z rezervního mužstva Větřní.

 

Bylo uděleno čtrnáct žlutých karet. Nejvíce na půdě Lipna, kam zavítala Nová Ves a to sedm. Hned 5 napomenutí obdrželi hráči hostující mužstva. Bez žluté karty odehráli svá utkání hráči Kájova a Přídolí. Nebyla udělena žádná červená karta.

 

Návštěvnost kola se zastavila na čísle 233 diváků. Nejvíce táhnul zápas na Lipně. Na Novou Ves zavítalo 60 diváků. 33 diváků zhlédlo zápas záložního týmu Větřní s Malonty. To byla nejmenší návštěva kola.

 

Hráč kola dle fotbalunas.cz:  Kaprál Radovan - Chvalšiny


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou