Chceš umět s míčem jako Messi?

0

Adidas přináší nové kopačky Nemeziz 19, které můžete také nazvat jako nový level pohybu na hřišti. Revoluce pohybu s adaptabilní technologií pro lepší stabilitu. Tato nová kopačka má premiéru v elektrické červené barvě se stříbrnými plátky, které představují celý „302 REDIRECT PACK“. Adidas si připravil i další novinky.

Společně s uvedením kopaček Nemeziz chtěl adidas představit budoucnost „mrštnosti“ na hřišti. Samotná bota nabízí inovace, jako například „360 agility“ pro perfektní výkon při zápase. 

 

NEMEZIZ 19 jsou vyrobeny pro hráče, kteří umějí klamat tělem a rychlá změna směru pro ně není cizí. Specifická bota pro hráče, kteří jsou nepředvídatelní a nechtějí žádnou limitaci při obehrání protihráčů díky jeho dokonalou práci nohou.  

 

Horní část kopaček sevře fotbalistovu nohu, zajistí hráči naprostou stabilitu a kompresi. Tyto vlastnosti charakterizují kopačky Nemeziz 19, které ti umožní pohyb na hřišti jako nikdy předtím.  

 

Kopačky NEMEZIZ 19 bude obouvat král driblinku s míčem Lionel Messi, Isco a Firmino. 

 

Nové technologie: 

„TENSION TAPE“ – napínací materiál, který slouží jako bandáž a dává naprostou flexibilitu noze. Větší komfort noze žádné kopačky nenabídnou. Tato technologie maximalizuje akceleraci a volnost pohybu, který zajistí, že budeš před svými protihráči. 

 

V nejnovějším 302 REDIRECT PACKu přichází společně s kopačkami NEMEZIZ 19 i PREDATOR, COPA a X, které se všechny chlubí novým designem.

 

A všechny tyto kopačky můžeš zakoupit na e-shopu sportfotbal.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou