21. kolo divize A – Tip experta soutěže

0

Historicky první Tip experta pro divizi A je tady! 

Každý pátek, tzn. před odehráním prvního zápasu daného kola, budou na našem portálu uveřejněny tipy vybraných osobností, které nějak souvisí s divizí A a vy, čtenáři, se tak přesvědčíte, jak této soutěži naši experti rozumí. Ba co víc, můžete se s nimi i poměřit!

 

A hned na úvod se nebude jednat o jednoho znalce, nicméně hned dva. O své tipy a komentáře k nadcházejícím utkáním se s námi podělí sourozenci Tereza a Martin Kalných, kteří jsou spjati se sušickým klubem. Tereza je kameramankou klubu a Martin hraje na postu obránce v sušickém „áčku.“

 

Nyní už přejděme k samotným tipům:

 

Tachov - Hořovicko | Tip: Výhra domácích

Jasným favoritem jsou domácí, kteří na jaře ještě nezaváhali. Navíc poslední zápas hostů byl odložen, takže by mohla být znát moc dlouhá pauza. Pět výher v řadě na straně Tachova a série tří proher na straně Hořovicka značí, že zápas dopadne dle očekávání - jasnou výhrou Tachova. 4:0.

 

Malše Roudné - SENCO Doubravka | Tip: Výhra domácích

Malšané byli naposledy "přejeti" Tachovem, takže v tomhle utkání si určitě budou chtít spravit chuť. Vzhledem k útočné síle domácího celku se dá předpokládat jejich výhra. 3:1.

 

Klatovy 1898 - Sokol Čížová | Tip: Výhra domácích

Klatovy si potřebují napravit reputaci po předchozích zápasech. Čížové se venku vůbec nedaří, na jaře dokonce venku nevstřelila ani branku. Domácí Bezděk bude znovu k nezastavení, tipujeme vítězství 3:0.

 

Slavoj Český Krumlov - Aritma Praha | Tip: Remíza

Krumlovu se sice na Aritmu v posledních vzájemných zápasech dařilo, momentálně se ale nenachází v optimální formě. Pražané venku nepředvádějí takové výkony jako doma, takže si myslíme, že jsou v současnosti oba týmy formou a kvalitou vyrovnané. Lze počítat s dělbou bodů. 1:1.

 

Sušice - Zličín | Tip: Výhra domácích

Po dobrých výsledcích se Zličín trochu zasekl a důsledkem jsou dvě prohry v řadě. Sušice se po posledních nepovedených zápasech a výměně trenéra vrací do starých kolejí, a proto by měla tento zápas zvládnout. Útočníci Linhart s Vrhelem budou mít prsty ve výhře 2:1.

 

Karlovy Vary - Viktoria Mariánské Lázně | Tip: Remíza

Krajské derby! Pravděpodobně tahák tohoto kola. I když jsou Vary v tabulce mnohem výš a Mariánské Lázně naopak hrají o udržení, jak to tak bývá, derby nemá favorita. A i my tak trochu zariskujeme a budeme si přát, aby fanouška potěšilo hodně vstřelených branek. Remíza 2:2.

 

ZVVZ Milevsko - Rokycany| Tip: Remíza

Jelikož se domácí na jaře opět zachraňují a na jejich výsledcích to lze i vidět, tipujeme tedy zisk bodu. Oba týmy v minulém kole prohrály 0:1, teď se už ale trefí, což povede k remíze 1:1.

 

MAS Táborsko B - Hvězda Cheb | Tip: Výhra domácích

Domácí do tohoto utkání nastupují jako favorité a se svou ofenzivní silou by měli Cheb zdolat. Ztrácí 5 bodů na Tachov, což není moc a mohou se tak pokusit zabojovat o postup. Na svém hřišti navíc ještě v této sezóně neprohráli, takže věříme v jejich další vítězství. 3:1.

 

 

Tak co myslíte, jak naši experti uspějí? Uvidíme už tento víkend!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou