NEJ VÍKENDU: Šest set diváků sledovalo v I.A třídě divočinu víkendu. Nouze nebyla o velké obraty

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 610 DIVÁKŮ V I.A TŘÍDĚ!

Derby mezi TJ Spartak Police - TJ Slovan Broumov v I.A třídě Královehradeckého kraje láká diváky už tradičně, tentokrát dorazilo rovnou 610 fanoušků! 

 

DIVOČINA VÍKENDU - 14 KARET; 4 ČERVENÉ

Právě výše zmíněné derby mělo divoký průběh. V žádném jiném zápase nebylo uděleno tolik karet.

 

Čtyři redky pak byly uděleny ve dvou zápasech. Duel Sokol Jabkenice - SK Ledce ve III. třídě na Mladoboleslavsku byl vypjatý - dva hostující hráči byli posláni ze hry za kritiku rozhodčích, o dva hráče přišli i domácí. Jeden z nich viděl žlutou kartu za to, že po svém gólu prohlásil ke gólmanu soupeře "Oloupej si ho."

 

V krajském přeboru Jihočeského kraje se utkala Hluboká nad Vltavou s Olešníkem v KP. Utkání přineslo smutný okamžik v podobě vážného zranění Davida Lafaty. A také čtyři červené karty - udělené po hromadné potyčce.

 

DEBAKL VÍKENDU - 14:1

MFK Vyškov C - TJ Sokol Bohdalice B (IV. třída A Vyškov)

Po půli to bylo jen o pět branek, ale v druhém poločase Vyškov C nasázel dalších devět branek. Dalších pět zápasů skončilo o víkendu se skóre 13:0.

 

KANONÝŘI VÍKENDU – 7 GÓLŮ V ZÁPASE

Jaromír Fišara z déčka Litoměřicka je nejlepším střelcem České republiky - vsítil sedm gólů.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

FC RAK Provodov -  FC Morkovice - Morkovice prohrávaly v 80. minutě 1:4, ale v poslední desetiminutovce otočily na 5:4. Ze zápasu máme podrobnou reportáž i s ohlasy. 

 

TJ Blaník Strunkovice B - 1. FC Netolice B - Strunkovické béčko ukázalo, že nic se nemá vzdávat. Bod vybojovalo ze stavu 1:5! Přečtěte si kompletní report i s ohlasem.

 

Orel - SK Ronov nad Doubravou B - Domácí vedli 4:1 a 5:2, ale nakonec padli 5:6!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou