HVĚZDY V PRALESE: Marek Kincl pěti brankami rozstřílel Černošice!

0

Jiří Novotný si zahrál proti Horstu Sieglovi a body se dělily! Marek Kincl nastřílel pět branek. Frýdek-Místek drží ve hře o postup do druhé ligy Václav Vašíček!

Po třech týdnech se v dresu Olešníku, který si již zajistil postup do divize, trefil David Lafata. Jeho tým porazil Želeč rozdílem dvou branek. Někdejší ligový kanonýr vede i tabulky střelců, a to o dvě branky před spoluhráčem Štosem a Neužilem z Lomu.

 

Frýdek-Místek pošesté na jaře vyhrál 1:0, tentokrát na hřišti Hodonína. O jedinou branku se postaral Václav Vašíček, který rozhodl hned čtyři ze šesti zmíněných duelů. Jeho tým navíc na jaře inkasoval pouhé dvě branky, a to od Líšně. V dalších deseti zápasech odešli Valcíři s čistým kontem a perou se o druhou ligu!

 

V rámci MSFL se trefil i Pavel Simr, ale jeho branka do sítě Vyškova pouze zmírnila vysokou porážku Velkého Meziříčí.

 

Kanonýrem víkendu mezi pralesním hvězdami je Marek Kincl, který pětkrát rozvlnil síť Černošic a přispěl k demolici posledního celku tabulky v poměru 11:0. Kincl vstřelil v posledních třech zápasech deset branek a s 28 brankami vede tabulku střelců III. třídy.

 

K pohodové výhře Zbuzan v Nymburku pomohl brankou kapitán hostí Mario Lička, který před přestávkou svému týmu zajistil dvoubrankové vedení.

 

Zajímavý duel se hrál v Jílovišti, kam v pozici lídra přijela rezerva Vestce. Domácí utkání překvapivě vyhráli. Na hřišti se představily dvě sparťanské legendy. Domácí útočník Horst Siegl a hostující stoper Jiří Novotný! Do děje utkání se v 88. minutě zapsal žlutou kartou druhý jmenovaný.

 

Trefili se i Radim Holub s Jiřím Štajnerem, kteří brankami pomohli k vysokým výhrám svých celků. Benicím naopak nepomohl ani gól Tomáše Vlasáka.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou