Hodnocení tipování 18. kola a Expert tipu.

0

 

Jak se tipovalo, kdo uspěl a kdo ne? Jak si vedl expert kola Jakub Cifreund ze záložního týmu Větřní?

Nikdo ze čtrnácti tipujících opět nadosáhnul plné úspěšnosti. Čtyři zápasy tipnuli správně Jan Kališ z Loučovic a Jana Hozmanová z Budětic. Pouze Kališ dokázal odhadnout remízu Křemže ve Frymburku. Dalšími těžkými zápasy Vyšší Brod vs. Nová Ves - Brloh, kde výhru domácích uhádli pouze 3 tipující a Lipno vs. Malonty, kde vítězství hostů tipovala polovina hráčů. Všichni tipěří naopak nezaváhali při výhře Kájova v Krumlově.

 

Expert kola Jakub Cifreund neměl moc štěstí při tipování. Jeho skóre je 2 zápasy z pěti. Byla to výhra Kájova a výhra Nové Vsi. Neuhádnul výhru Chvalšin, kde věřil svému týmu na remízu, dále vítězství Hraničáře Malonty v Lipně, zde tipoval remízu a místo dělby bodů ve Frymburku věřil domácí rezervě. 

 

Další kolo již můžete tipovat. Tipy experta kola jsou již zveřejněny. Přejeme hodně štěstí. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou