V neděli se hraje šlágr okresního přeboru Bobrová - Hamry!

0

V neděli od 16.30 hodin se v Bobrové odehraje šlágr jarní části okresního přeboru. V tabulce druhá Bobrová přivítá vedoucí Hamry. Požádali jsme oba týmy o rozhovor před tímto zápasem. Za domácí se ujal slova trenér domácích Miroslav Roháček. Z hostujícího týmu jsme vyzpovídali nejlepšího střelce soutěže Dominika Havlíka. 

Nedělní zápas s největší pravděpodobně rozhodne o první příčce tabulky již se na něj těšíte?

Roháček: Tak na zápas se samozřejmě těšíme. Mělo by se zlepšit počasí, takže věříme, že přijde hodně fanoušků a že to bude hezké fotbalové nedělní odpoledne.

Havlík: Určitě se na tento zápas těšíme. Oba týmy mají formu, takže očekávám kvalitní utkání, které snad bude bavit i diváky. 

 

 

S jakou formou a kádrem jdete do tohoto zápasu?

Roháček: Na jaře jsme ztratili zatím pět bodů ( stejně i náš soupeř ), takže forma by měla být velmi dobrá. Kromě zraněného Járy Stupky se bohužel tentokrát budeme muset vyrovnat z absencí našeho kapitána Petra Dvořáka. Jinak se zatím nikdo neomluvil.

 Havlík: Posledních pár utkání jsme vyhráli, takže formu si snad nějakou držíme. Kádr máme poměrně široký, tudíž můžeme reagovat na jednotlivé zápasy a situace. Věřím, že hráči co nastoupí, prokážou svoji kvalitu a chuť zvítězit.

 

 

Jak hodnotíte zatím jarní část sezóny?

Roháček: Jak jsem již řekl, na jaře zatím jedna prohra a jedna remíza, pohybujeme se na špici, takže spokojenost.

Havlík: Až na domácí výpadek s Novou Vsí si myslím, že jsme zatím spokojeni.

 

Který zápas na jaře byl pro vás zatím nejtěžší? Jaké  utkání, které bude následovat si myslíte, že bude pro vás ještě náročné?

Roháček: Každý zápas je svým způsobem těžký. Osobně si velmi cením výhry v Borech v hodně oslabené sestavě, těžký a nakonec i smolný byl zápas ve Křoví. Po Hamrech máme Rožínku, Rozsochy, Křižanov, týmy z horní poloviny, takže nic lehkého.

 Havlík: Těžké to bylo ve Svratce, kde jsme neodehráli úplně dobré utkání z naší strany. Jinak okres je dle mého tak vyrovnaný, že může porazit prakticky každý každého, takže každé utkání je svým způsobem náročné.

 

 

 

Pokud by jste postoupili do kraje, přijmete postup, jste na něj připraveni?

Roháček: Jsme při zemi, zatím se o tom nemluví, uvidíme. Předminulou sezonu jsme odmítli postup mimo pořadí kvůli úzkému kádru. Pokud by to teď opět nastalo, museli bychom to řádně prodiskutovat.

 Havlík: Myslím, že postup bychom určitě brali. Kádr na to máme, takže proč ne.

 

 

Od koho z týmu vašeho nedělního soupeře hrozí největší nebezpečí?

Roháček: No tak Dominik Havlík nám poslední roky snad pokaždé dal nějaký ten gól….

 Havlík: Abych řekl pravdu, tak soupeře moc nesleduji, ale spíš se domnívám, že hrají celkově jako tým dobře. Fotbalové myšlení má určitě dobré kapitán Dvořák, ale musíme se připravit na všechny. 

 

 

Jak tipujete nedělní zápas?

Roháček: Věřím, že uhrajeme remízu.

Havlík: Věřím, že vyhrajeme.

 

 

Děkuji za rozhovor


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou