Staňkov se po roce utká s hokejovými indiány, pískat bude Pavel Královec!

0

Velká sláva čeká po roce Staňkov. Nováček 1.A třídy, kterému se ve vyšší soutěži daří nad očekávání, vyzve v přátelském utkání hokejisty extraligové Škody Plzeň. Zápas, který je na programu ve čtvrtek 23. května navíc bude pískat zkušený mezinárodní sudí Pavel Královec.

Fotbalový tým STAŇKOVA doplněný o několik nadějných mladíků, našich odchovanců (Liška, Pitipáč, Bozděch,Gabriel), plus dvě vypůjčené akvizice z Holýšova a Mrákova (Kraus, Váchal)

 

VS

 

HC ŠKODA PLZEŇ - Hokejoví "Indiáni" bronzový celek letošní ligy

Utkání rozhoduje několikanásobný držitel křišťálové píšťalky, nejlepší český sudí a mezinárodní rozhodčí PAVEL KRÁLOVEC společně s FIFA asistentem Tomášem Mokruschem a Václavem Kubcem(ČFL)!

 

Sledujte počátkem příštího týdne naše FB stránky či regionální Domažlický deník. Zde budeme přidávat veškeré informace a hlavně jmenovitě jistou účast hokejistů "Škodovky".

 

Tak ve čtvrtek 23. 5. 2019 od 17:30 všichni na Městském stadionu ve Staňkově.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou