HVĚZDY V PRALESE: Jiří Štajner zavelel k obratu!

0

Dvakrát se trefil neobvyklý střelec Jiří Novotný! Petr Dolejš se během víkendu skóroval hned ve dvou utkáních. Rudolf Otepka vystřelil Vodňanům tři body!

V dresu rezervy Vestce se blýskl dvěma brankami Jiří Novotný. Ten v krátkém sledu po hodině hry slepenými brankami zlomil odpor libeřského Meteoru.

 

Dařilo se Petrovi Dolejšovi z Velkého Meziříčí. Ten v pátek vstřelil za áčko branku Otrokovicím, ale jeho tým těsně padl. V neděli nastoupil za rezervu v záchranářském souboji a brankou pomohl k jasné demolici Třebíče.

 

Pátou branku v řadě nepřidal Jan Šimák z Lomu. Tentokrát si v zápase v Dražicích vysloužil pouze žlutou kartu.

 

Rudolf Otepka vsítil v 80. minutě vítěznou branku Vodňan na půdě Bavorovic.

 

Rezerva Dolních Chabrů si zastřílela na půdě béčka Loko Vltavín. Jednou se trefil i Jaroslav Černý.

 

Dřenice nadělovaly v Horním Bradle, kde vstřelily osm branek. Hned tři si připsal Radim Holub, který skóre otevřel a poté i dvěma brankami uzavřel.

 

Jiří Štajner zavelel k obratu. Rezerva Mšena prohrávala v Košťalově už o dvě branky, ale někdejší liberecký útočník v 77. minutě snížil a díky brance z 86. minuty si nakonec hosté odvezli bod.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou