FOTO: Finalisty okresního poháru přivedla na hřiště přípravka SKP a dívky FK Rakovník

0

Finále okresního pohárů mužů bylo dlouho očekávanou událostí, na kterou se nejen oba celky, ale také fotbaloví příznivci na Rakovnicku, těšili. Samotný zápas nabídl patřičnou kvalitu. Nezvyklé bylo, že samotné hráče doprovázely na hřiště mladé fotbalové naděje obojího pohlaví.

Hráče lubenského Baníku doprovázela na hřiště přípravka SKP Rakovník, jejíž trenérem je Josef Sýkora. Naopak fotbalisty luženské Sparty přivedla dívčí přípravka FK Rakovník vedena Markem Tvrzem a Tomášem Peškem. Oba mládežnické celky sehrály o poločasové přestávce vzájemný duel na dvou hřištích, kde vítězem byl samozřejmě každý. Prohlédněte si nevšední fotbalový doplněk objektivem Davida Svobody, jehož foto naleznete také ZDE.

 

Doprovod mladých fotbalových nadějí této události slušel. Kromě zpestření tento nevšední doplněk mohl hráče uvolnit od případné nervozity, která by se před finálovým duelem mohla nabízet. Připomeňte si v předchozím článku, jak samotný zápas probíhal a kdo nakonec pozvedl trofej nad hlavu. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou