NEJ VÍKENDU: Hattrick během šesti minut hry, pět červených v utkání a přes 700 fanoušků v krajském přeboru

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DIVOČINA VÍKENDU

5 ČERVENÝCH KARET V ZÁPASE

Utkání TJ Tatran Velké Hydčice - TJ Sokol Veřechov ve III. třídě okresu Klatovy přinesl nevídanou věc - pět vyloučení! Domácí přišli o svého hráče kvůli červené kartě ve 33. minutě. Jenomže Hydčice přesto držely vedení 1:0 a v poslední desetiminutovce ruply hráčům Veřechova nervy. Sudí František Kačírek vykázal čtveřici hráčů hostujícího celku v rychlém sledu - v 83. minutě, dva hosté šli pod sprchu v 87. minutě a poslední hříšník byl vyloučen v 90. minutě.

 

DEBAKLY VÍKENDU

16:0 TJ Sokol Chvalšiny - FC Šumava Frymburk B

15:1 MSK Břeclav B - Sok. Pavlov

14:0 FC Mukařov - SK Branžež 2000

 

KANONÝR VÍKENDU – 9 GÓLŮ V ZÁPASE!

Jiří Moulík nasázel ve III. třídě v dresu Krhanic devět gólů při vysoké venkovní výhře 11:2. Moulík už dal v sezóně 42 gólů, přesto je v průběžné tabulce kanonýrů soutěže až druhý...

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 770 diváků

Na zápas MSFL v Líšni přišlo téměř osm set diváků. Na sváteční šlágr kola jihočeského krajského přeboru domácích Katovic proti Lafatově Olešníku dorazilo 731 fanoušků.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU - 3 GÓLY V NASTAVENÍ

Remíza 5:5 ze zápasu okresního přeboru Prachatice mezi Dubem a Volary je zajímavá především kvůli infarktovému závěru zápasu. Volary prohrávaly, jenomže brankami v 90. minutě a 91. minutě otočily skóre ve svůj prospěch. Domácí Dub se ale oklepal a v 93. minutě za stavu 4:5 podnikl poslední útok a dotlačil míč do sítě - týmy se tak rozešly s remízou

 

ČISTÝ HATTRICK ZA ŠEST MINUT

Hned dvěma hráčům se podařil o víkendu husarský kousek - hattrick během šesti minut. Jan Vrábík se takto předvedl v rakovnické IV. třídě v dresu Kněževse B. Navíc i další gól vstřelil on (4 góly tak stihl za pouhou čtvrthodinku), celkem v utkání skóroval pětkrát. Stejně bleskovým hattrickem se blýskl i Ondřej Harasiewicz. A to pozor, v krajském přeboru! Novou Roli tak dotáhl za výhrou na citickém hřišti, hattrick zkompletoval už v 8. minutě!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou