HVĚZDY V PRALESE: Švancara odkulhal ze hřiště!

0

Zbuzanské hvězdy nadělovaly! Petr Švancara musel brzy střídat. Pacanda a Varadi zařídili svým celkům tři body. Šimák se trefil počtvrté v řadě. Nabito má i třígólový Jirouš! 

Milan Pacanda vsítil jedinou branku zápasu mezi Modřicemi a Blučinou, když po hodině hry rozhodl o výhře hostů.

 

Důležitou postavou Blanska v zápase se Žďárem byl gólman Martin Doležal, který několika povedenými zákroky pomohl svému týmu k těsné výhře. Přečtěte si report!

 

Adam Varadi zajistil proměněnou penaltou Frýdku – Místku tři body v Hulíně. Ze zápasu, ve kterém padla jediná branka, přinášíme reportáž a ohlas trenéra hostů!

 

Zbuzany nadělovaly v Ostrově, kde vstřelily pět branek. Dvě z nich si na svoje konto připsal Mario Lička, hattrickem se blýskl Vojtěch Přeučil. Ze zápasu máme reportáž a ohlasy obou trenérů!

 

Petr Švancara nedohrál utkání s Mutěnicemi a už v 18. minutě musel střídat. Vše nasvědčuje obnovenému svalovému zranění. Přejeme brzké uzdravení!

 

Střeleckou formu potvrzuje Jan Šimák, který se v dresu Lomu trefil počtvrté v řadě. Tentokrát pomohl k výhře nad Hlubokou nad Vltavou.

 

Martin Jirouš nadále pálí ostrými. Jeho Čížová vyhrála jednoznačně v Klatovech a Jirouš se blýskl hattrickem. Hráčem zápasu byl zvolen někdejší Slávista Petr Janda. Ze zápasu přinášíme reportáž a ohlasy trenérů!

 

Karel Piták se v dresu Kosoře blýskl dvěma brankami, které jeho celku pomohly k výhře nad Nelahozevsí v poměru 5:2.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou