NEJ VÍKENDU: Marek Janča předvedl neskutečný kousek - nastřílel deset branek v jediném zápase!

0

 

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu měly nejzajímavější průběh a kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DEBAKLY VÍKENDU

17:1 TJ Pavlice - Hluboké Mašůvky

15:0 TJ Sparta Sulkov - TJ Dioss Nýřany B

0:15 Lipová-lázně - Bernartice

0:16 TJ Slavoj Suchdol B - TJ Spoje Praha C

 

KANONÝR VÍKENDU – 10 GÓLŮ V ZÁPASE!

Tak tohle jsme tu ještě neměli. O absolutní rekord v počtu branek v jednom mistrovském zápase, co tuto statistiku sledujeme, se postaral MAREK JANČA. Ten se při výše uvedené patnáctibrankové demolici nýřanské rezervy postaral v dresu Sulkova hned o desítku branek! Byť se jednalo "jen" o zápas III. třídy, tak nasázet deset gólů je prostě a jednoduše obdivuhodný výkon!

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 536 diváků

V soutěži od úrovně třetích lig níže přišlo v České republice nejvíce diváků na divizní utkání v Hostouni, která se utkala s Kladnem.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

Ve třech případech se zordila divoká remíza 6:6. Nejzajímavější průběh z těchto duelů mělo utkání Čechie Tuklaty B - Sparta Lošany, kdy domácí dotáhli skóre ze stavu 2:5 až k penaltové výhře 7:6 po penaltách.

 

GÓL VÍKENDU

Kapitán a zároveň starosta Plané u Českých Budějovic Tomáš Pintér se krásným trestným kopem prosadil v I.A proti vedoucím Lažištím.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou