HVĚZDY V PRALESE: Lafata vstřelil hattrick!

0

Lafata pálil ostrými! Jiří Novotný se svým týmem porazil Slavii. Švancara vybojoval v hektickém zápase penaltu. Jan Šimák se trefil potřetí v řadě a střelecky se daří i Richardovi Dostálkovi.

David Lafata se v dalším zápase svého Olešníka blýskl hattrickem do sítě Rudolfova a odskočil svým konkurentům v boji o korunu pro krále střelců Jihočeského krajského přeboru.

 

Jiří Novotný v dresu rezervy Vestce v přestřelce pomohl porazit Slavii, a to tu Jesenickou.

 

V dresu Frýdku – Místku se dařilo Václavovi Vašíčkovi, který o víkendu rozhodl svojí trefou o výhře nad Valašským Meziříčím. V první májový den pomohl brankou k debaklu Dolního Benešova. V tomto zápase se trefil i Adam Varadi. Ze zápasu máme fotogalerii, reportáž i ohlasy trenérů!

 

Richard Kalod s Mariem Ličkou řídili výhru Zbuzan nad Libiší, když se každý jednou brankou podepsal pod výhru 3:1. Ze zápasu máme fotogalerii, reportáž i ohlasy trenérů!

 

Středeční zápas zvládl Start Brno s Petrem Švancarou. Domácí hráli přes hodinu v deseti, ale i tak těsně porazili Tišnov. Vítězná branka padla z penalty po faulu na Švancaru.

 

Luděk Zelenka vstřelil branku v dresu Kralup v souboji s rezervou Sokola Záryby. Zelenka zvyšoval na dvou brankový rozdíl, domácí však nakonec srovnali a hosté brali plusový bod až po penaltách.

 

Čížová se může spolehnout na kanonýra Martina Jirouše. Ten svůj tým v zápase s Aritmou Praha vysvobodil dvěma proměněnými pokutovými kopy. Ze zápasu máme fotogalerii, reportáž i ohlasy trenérů!

 

Výbornou formu potvrdil Jan Šimák, který se v dresu Lomu trefil v třetím zápase po sobě. Tentokrát přispěl k výhře na půdě Želče.

 

V posledních kolech to střílí Richardovi Dostálkovi. Tentokrát vstřelil dvě branky Bosonoh na půdě Kuřimi a jeho tým slavil tři body.

 

Tomáš Vlasák nastartoval svůj tým, který prohrával o dvě branky. Benice však i díky brance Vlasáka dokázaly na půdě pražských Spojů srovnat.

 

Dvěma brankami se v dresu Letů blýskl Marek Jarolím při přestřelce s Chotečí. Lety vyhrály 5:3.

 

O příspěvku Davida Hubáčka pro Luhačovice jsme již psali. Čtěte ZDE.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou