OFS Výběr Žďár nad Sázavou postoupil do finále!

0

Ve dnech 30. dubna a 1. května se zúčastnil OFS Výběr Žďár nad Sázavou U12, semifinálového pásma východ v Třebíči, ze kterého postoupil do finále, které uvidí ve dnech 10. a 11. června Praha.

Minulý rok se povedlo ročníku narození 2006 celý turnaj vyhrát a získat titul mistrů republiky okresních výběrů. Tento rok ročník narození 2007 nejprve dosáhl krajského vítězství ńa Vysočině a postoupil do Třebíče. Zde se setkalo sedm okresních výběrů. Postoup na republikové finále do Prahy čekalo na první trojici, ke které se posléze přidají tři nejlepší týmy výběru z pásma západ.

 

První den se OFS Výběr Žďár nad Sázavou utkal nejprve s výběrem OFS N.Jičín a po rozpačitém úvodu remizoval 0:0. Druhý zápas proti OFS Brno museli ždárští hráči otáčet a po výhře 2:1 se zařadili ke kandidátům postupu. Třetí zápas proti OFS Ústí nad Orlicí již tak povedený nebyl a prohra 1:3 vrátila hráče zpět na zem. V posledním utkání prvního dne po výhře nad OFS Vsetín 1:0 se mohli hráči radovat z prozatimní třetí příčky,která by znamenala postup. Po večeři na hotelu Atom se hráči již nemohli dočkat druhého dne.

 

Druhý den proti výběru Žďáru nastoupil po prvním dni druhý OFS Rychnov nad Kněžnou. Ten byl celý zápas lepším týmem, ale žďárským hráčům se povedlo zápas zremizovat 0:0. V posledním zápase je pak čekal výběr OFS Olomouc, který musel vyhrát, jestli chtěl postoupit na úkor OFS Žďár nad Sázavou. Žďárští hráči drželi hru pod kontrolou a i po neproměněné penaltě zvítězili 2:1 a získali druhé místo, které znamenalo postup do pražského finále.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou