Čtyřicetibodová propast - předzápasový rozbor od Milana Skřivana

0

Jak vidí nadcházející zápas, ve kterém se utkají aktuálně druhé Dobřany, které mají 47 bodů a poslední Vstiš, který zatím uhrál pouze 6 bodů, Milan Skřivan? Předzápasový rozbor si můžete přečíst níže

Čtyřicetibodová propast dělí druhé TJ Dobřany od suveréně posledního celku TJ Družstevník Vstiš. Město Dobřany a ves Vstiš od sebe dělí pouhopouhé 3km, když tedy vydělíme bodový rozdíl mezi těmito celky na vzdálenost mezi nimi, je to neuvěřitelných 13,33 bodu na kilometr. Hráčům Družstevníku se proto do města Dobřany nepojede vůbec snadno. Na jaře totiž jestě nevyhráli a umístění v tabulce nesvědčuje tomu že ani po této sobotě se na tom nic nezmění. Družstevníku nehraje do karet ani fakt, že se po dvoutýdenní absenci vrátil do sestavy domácích, uchvatitel Dobřanského fotbalu (též známý jako diamant). Ten si v předešlém utkání odehrál proti Žinkovům velice solidních 30 minut. Byl u dvou branek a zvdal domácí fanoušky ze sedadel když těsně před koncem utkání nastřelil břevno svou "slabší" nohou, vzápětí posílal míč krásně nadýchaným centrem opět svou "slabší" nohou do vápna, na kapitána Gleissner který už se zakončením moc práce neměl. Hosté by si měli dávat pozor i na domácího Tuška (přezdívaný Tušíno či Tramtejr) který si v mládí kopl kdesi po Plzni a teď už nějakou dobu nastupuje v černočerveném dresu. Navíc dostat se přes obranu řízenou dirigentem tak kvalitním, jehož předváděné výkony připomínají Virgila Van Dijka, nebude pro Družstevník vůbec nic snadného. A pokud se do zápasu opře od podlahy domácí Roubíček (známý jako Scholes nebo Kwaky) bude mít hostující tým veliké problémy po celém hřišti. Říká se že 'derby' nemá favorita, ale v tomhle klání je favorit jasně určen. Hosté by proto měli v brance využít zkušenosti a kvalitu hráče jako je Košan (známý po celém světě a Marsu jako Aču). Tento gólman má určitě kvalitu na to aby domácí nadělal v zakončení veliké problémy. Kdysi se o něm vyprávělo jako o Vstišském Lvu Jašinovi, bohužel jeho záliba v levné lihovině ho stála spoustu talentu.. Nemělo by se zapomenout ani na chloubu Družstevníku ve všech směrech, Jan Kraus ml. je ukázkovým příkladem toho že když se sloučí talent a dřina, přinese to kýžené ovoce. V podání tohoto hráče jsou to nadstandardní výkony, často doprovázené hlasitým aplausem při opouštění hrací plochy. Proto toto derby přinese opět velice příjemnou a řekl bych že i velice gólově obohacenou podívanou. Na konci však bude šťastnějším celkem tým domácích který bude pokračovat v honbě za Blovicemi. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou