Hrál načerno! Rozhodčí přišli na to, že ve skutečnosti je o 14 let starší než hráč, na jehož registraci nastoupil

3

Hraní načerno stále nevymizelo. Jeden pokus o podvod byl odhalen u týmu Razové. V Detřichově zase měli strach o svého hráče, který už v 7. minutě bez cizího zavinění zkolaboval a musel být oživován.

"ČERNOCH" ODHALEN

V utkání Razová - Břidličná B ve třetí třídě okresu Bruntál se odehrával souboj o druhé místo. Jenomže fanoušci si ho užili jen deset minut. Poté v přerušené hře kapitán hostů Martin Čechák podal podnět ke kontrole hráče domácích č.11 Adama Rybára. Do kabiny rozhodčích byli svoláni kapitáni a vedoucí obou mužstev a kontrolovaný hráč, který byl vyzván předložení občanského průkazu ke kontrole údajů. Kontrolovaný hráč u sebe neměl žadný průkaz totožnosti, tudíž proběhla kontrola hráčů ze soupisky dle ID čísla a fotografií.

Kontrolou zmíněného hráče bylo zjištěno, že neodpovídá jediné fotografii. Po konfrontaci se všemi zúčastněnými bylo zjištěno pravé jméno dotyčného hráče od pomezního rozhodčího. Pravé jméno hráče bylo Martin Šaffa, což je fotbalista, který je o čtrnáct let starší než Rybár, který je oficiálně členem klubu Fotbal Široká Niva, týmu hrajícím v okresním přeboru Bruntál. Na základě zjištěných informací bylo po rozhodnutí hlavního rozhodčího ukončeno utkání, které bude kontumováno ve prospěch hostů.

 

CHVÍLE HRŮZY V DĚTŘICHOVĚ

Nešťastná událost byla k vidění v utkání mezi Detřichovem a Kunraticemi, kde už v 7. minutě zkolaboval domácí Petr Netolický. Poté byl oživován a odvezen do nemocnice. Po dohodě s kapitány a vedoucími byl zápas předčasně ukončen.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 4. 2019 14:23
Utkání s "černochem" samozřejmě kontumováno bude,ale rozhodčí udělal ukončením utkání chybu,neboť měl utkání dohrát a "černocha" vyloučit.Poté by v případě vyšší výhry než o 3 branky mohl zůstat v platnosti výsledek dosažený na hrací ploše...
30. 4. 2019 14:26
A ještě bych dodal,že nasazování "černochů" rozhodně nevymizelo,řekl bych,že v nejnižších soutěžích může být třeba 5% zápasů,kde někdo takto nastoupí,především se jedná o béčka týmů,pokud áčko hraje a ony nemají dost hráčů...
27. 4. 2019 15:37
sponzorem fotbalu je pivo a televizní videohry
https://www.tigerhareram.cz

Ostatní čtou