HVĚZDY V PRALESE: Řepka nepřebírá poštu. Policie ho mohla najít na hřišti!

0

Po zranění se na hřiště vrátili Řepka a Švancara, prvně jmenovaný však brzy střídal! Dyk vystřelil svému týmu bod. Karel Piták nasázel hattrick. Siegl si drží střeleckou fazónu!

Tomáš Řepka se po měsíci na marodce vrátil do sestavy rezervy Hostivaře. Jeho tým remizoval na půdě Partisan Prague FC, i když hrál celý zápas proti deseti hráčům domácího celku. Řepka se však nechal vystřídat už v 19. minutě, a tak to vypadá na obnovené zranění. Nebo snad utíkal před policií?

 

Poprvé od loňského června oblékl dres Vacova Vojtěch Dyk. Jeho tým v souboji rezerv remizoval ve Čkyni 1:1 a právě Dyk ve 24. minutě srovnal. Vacovské béčko tak udrželo neporazitelnost a vede prachatický okresní přebor!

 

David Lafata táhne Olešník za postupem do divize. Jeho tým tentokrát rozdrtil Osek 7:0 a Lafata si připsal dvě branky, díky nimž se osamostatnil v čele tabulky střelců. Jeho tým má v čele Jihočeského krajského přeboru náskok nedostižných 17 bodů!

 

V té samé soutěži zajistil Lomu tři body Jan Šimák, který vstřelil vítěznou branku v zápase s Protivínem a trefil se ve druhém zápase za sebou.

 

Karel Piták se blýskl hattrickem v dresu Kosoře, která 6:4 přestřílela Jílové. Piták vstřelil první tři branky domácího celku.

 

Střeleckou formu z minulého víkendu potvrdil Horst Siegl. Tentokrát se jednou trefil při výhře rezervy Jíloviště nad Slovanem Hradišťko.

 

Adam Varadi rozhodl o výhře Frýdku–Místku v Uherském Brodě, když utkání rozhodl trefou v 87. minutě utkání. Hosté těsně vyhráli a dotahují se na špici tabulky, kde Kroměříž dostihla trápící se Líšeň! Ze zápasu máme fotogalerii, reportáž i ohlas trenéra hostí!

 

Jedinou branku v Přešticích vstřelil po hodině hry z penalty Martin Jirouš a Čížová tak slaví cenné tři body a drží druhé místo. Přinášíme reportáž a ohlas trenéra Čížové!

 

Na zápas s Uničovem nebude v dobrém vzpomínat Michal Klesa, který se zranil a ve 27. minutě musel střídat. Hra Vyškova se totálně rozpadla a domácí prohráli o dva góly. Ze zápasu přinášíme reportáž a ohlas z domácího tábora!

 

Do sestavy Startu Brno se po zranění vrátil Petr Švancara, který odehrál v Ivančicích celé utkání, jeho tým těsně vyhrál a dotahuje se na vedoucí Boskovice, které doma padly s Ráječkem.

 

Jaromír Blažek vychytal další nulu a nastartoval tak další sérii čistých kont. Jeho tým v nervy drásajícím duelu porazil oddíl TJ Praga 1:0.

 

Zapomněli jsme na někoho? Tak nám dejte vědět na info@fotbalunas.cz! Hledáme nejen bývalé fotbalisty, ale také třeba herce, zpěváky a osobnosti veřejného života, které můžeme o víkendech spatřit bojovat v dresu v některé z nižších soutěžích České republiky. Děkujeme za vaše tipy!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou