Staňkov zve všechny fotbalové příznivce na derby s Holýšovem!

0

Fotbalisté Staňkova jsou v 1.A třídě nováčkem, ale i o soutěž výše se jim daří nad očekávání. V tabulce jim patří výborné třetí místo a v neděli odpoledne sehrají na domácím hřišti šlágr kola proti druhému Holýšovu. Staňkovští zvou na derby všechny fotbalové příznivce ze Staňkova i širokého okolí. Určitě se bude na co dívat. Přichystán je i oprovodný program, chybět nebudou ani starostové obou měst.

Staňkov ztrácí jako nováček pouze bod na vedoucí Černice. Druhý Holýšov je na tom lépe jen o skóre. Právě na domácí derby s tímto soupeřem Staňkovští srdečně zvou všechny fotbalové příznivce. O tom, že se jedná o velký zápas, svedčí i přítomnoust starostů obou měst, kteří provedou čestný výkop. O přestávce se pak divákům předvedou nejmledší naděje Staňkova.

 

Všichni fotbaloví příznivci jsou srdečně zváni na staňkovský stadion! Utkání se hraje v neděli 21. dubna od 16:00.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou