Krajská přestřelka pro Rozsochy!

0

V sobotu 13.dubna 2019 krátce po poledni přicestoval do Rozsochy v rámci 14.kola I.třídy – skupiny B staršího dorostu KFS Vysočina Křižanov. Rozsochy šly do tohoto utkání z pozice aktuálního vedoucího celku soutěže s 25 body. Křižanov se nacházel na 7.místě se ziskem 16 bodů.

Hosté vedli již o 3 branky

Zápas začal velice svižně a hosté šli hned v první minutě zásluhou Bajera Patrika do vedení 0:1. V 8 minutě bylo však srovnáno, pokutový kop proměnil Sluka Roman 1:1. Již ve 12 minutě si vzali hosté vedení zpět, díky rychlému brejku Studeného Dominika 1:2. Hra se přelévala, domácí byli sice více na míči, avšak hosté z Křižanova spoléhali dále na rychlé protiútoky. Jeden z nich proměnil ve 23 minutě Bajer Dominik 1:3. Ve 33 minutě to bylo již 1:4, když znovu udeřil Bajer Dominik. Neutekla ani minuta a domácí zásluhou Osovského hlavičky snížili také ve 33 minutě na 2:4. V 35 minutě po odraženém rohovém kopu se opřel do míče novu Osovský Ivo a pro domácí to bylo jen o branku 3:4. Tím divoký první poločas skončil Rozsochy – Křižanov 3:4

 

V nastavení rozhodl domácí Sluka

Do druhého poločasu vstoupily lépe Rozsochy, které již ve 48 minutě vyrovnaly zásluhou Jaroše na 4:4. Hra se přelévala z jedné strany na druhou až do 71 minuty, kdy rozhodčí Porupka po nedovoleném zákroku na Jaroše nařídil pokutový kop, který Sluka Roman znovu proměnil a domácí šli poprvé v zápase do vedení 5:4. Netrvalo ani 3 minuty a hostující Bajer Dominik dovršil hattrick a v 74 minutě znovu bylo vyrovnáno tentokrát 5:5. Domácí se tlačili za vítězstvím, ale hosté stále hrozili. Až v 91 minutě, kdy po pravé straně potáhl míč střídající Padrtka Radek a předložil ho na velké vápno volnému Slukovi a ten nekompromisní střelou dovršil hattrick a rozhodl tak celé utkání 6:5.

 

Rozsochy – Křižanov 6:5 (3:4)

Rozhodčí: Porupka František, Diváci:30

 

Branky – domácí: 8´, 71´ a 91´ Sluka Roman (první dva z PK), 33´ a 35´ Osovský Ivo, 48´ Jaroš Alexandr

Branky – hosté: 22´, 23´ a 74´Bajer Dominik, 1´ Bajer Patrik, 12´ Studený Dominik


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou