MLÁDEŽ: Holky z Rakovníka porazily Bohemians, nad jejich síly byl Hradec Králové a Třebeš

0

Další hrací víkend přinesl mladým fotbalistkám FKR výlet do Uhříněvse u Prahy. Zde změřily v rámci nadstavbové části starších přípravek své síly s pražskými Bohemians, Hradcem Králové a Třebeší. Výsledkem byla jedna výhra a dvě prohry.

FK Rakovník - Bohemians 1905 5:1 (3:0)

 

Branky: 3x Virglerová, Valdhansová a Vopatová

 

Vstup do turnaje se povedl na výbornou. Proti zvučnému soupeři, který však hraje podobně dlouho jako rakovnické dívky, se podařilo svěřenkyním Marka Tvrze a Tomáše Peška ukázat bezchybný a pohledný výkon. Už úvodní gólová akce naznačila, že to tento den hráčkám v modrých dresech půjde a také se tak stalo. Výsledkem byla přesvědčivá výhra.

 

FK Rakovník - Hradec Králové 2:7 (2:2)

 

Branky: Virglerová a Čechová

 

Soupeř rozdílných kvalit. Hradec od začátku ukazoval, že bude na hřišti pánem, byť prohrával o dvě branky. Rakovnické dívky však bojovaly a výsledkem byla poločasová remíza. Druhá půle ale ukázala, že je kvalita na straně Hradce a od většího debaklu celý zápas držela jen Nytrová v brance. Sečteno a podtrženo, ani v tomto zápase holky nezanechaly vůbec špatný dojem.

 

Sokol Třebeš - FK Rakovník 2:0 (2:0)

 

Tento zápas již postrádal nasazení a místy kvalitu. Tlak rakovnických fotbalistek brankou neskončil a po zbytečných chybách se radoval soupeř. Když to nejde, tak to zkrátka nejde.

 

Sestava FKR: Nytrová – Tvrzová, Fenclová, Krobová, Ptáková – Urbanová, Čechová A. – Virglerová, Vopatová, Lentesová, Valdhansová. Trenéři: Marek Tvrz a Tomáš Pešek.

 

Zápasy se hrály 2x15 minut na výborně připraveném hřišti v areálu Čechie Uhříněves u Prahy. Parádní fotky z turnaje od Jana Valdhanse a více info k tomuto turnaji jako vždy na oficiálních webových stránkách FKR spravovaných Martinem Krobem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou