Bukovec odstupuje z rozehraného ročníku, jeho zápasy byly anulovány! Nejspíše zaplatí pokutu 30 000 korun

0

Nebývá zvykem, aby klub na úrovni krajské soutěže odstoupil z rozehraného ročníku, obvykle se podobný postup týká těch nejnižších soutěží. I takové případy se ale dějí. Účastník I.A třídy SK Plzeň Bukovec se v tomto týdnu odhlásil ze soutěže, je tak automaticky prvním sestupujícím.

SK Plzeň Bukovec se odhlásil ze soutěže I.A třídy. Jeho dosavadní výsledky byly anulovány, družstvo SK Plzeň Bukovec je tak první sestupující. Počítat může podle všeho také s pokutou 30 000 korun, která je dle svazových regulí vypsána za předčasné odstoupení z rozehrané soutěže.

 

Bukovec se v letošní sezóně trápil. Na jaře Bukovec všechny své zápasy prohrál, potýkal se s nedostatkem hráčů. Úvodní jarní duel dokonce odehrál jen v devíti. Poslední kapkou pro něj byla domácí prohra 0:6 se zachraňující se Sušicí, když na zápas dal dohromady sotva jedenáctku a druhou půli dokonce odehrál pouze v desítce statečných. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou